7 noiembrie 2016

Uscatorul de rufe, un cadou potrivit!

Decoratiuni interioare, uscator de rufe


Este pentru prima data cand nu intru in panica in preajma sarbatorilor de iarna. Si, asta deoarece am gasit un uscator de rufe pentru tavanul balconului, pe care il voi face cadou sotiei. De foarte mult timp isi dorea, asa ceva!
Da, asa e! Eu, ma gandesc de pe acum, la cadourile de Craciun si asta pentru a nu sta pe ganduri, in ultimele zile, ce cadouri sa iau pentru cei dragi mie. Asa faceam in anii trecuti, dar din acest an m-am hotarat sa valorific timpul si informatiile pe care mi le ofera mediul online.



Am facut deja lista, cu numele celor pe care ii voi bucura cu un cadou. Am intrat deja pe site-ul homex.ro, site cu decoratiuni interioare si accesorii pentru locuinta. Pe catalogul cu produse am descoperit multe categorii din care pot alege un produs. De la cele de bucatarie, baie, dormitor pana la sport si fitness, iluminat sau pentru gradini si terase.


Uscator de rufe de pe homeX

Produsul pe care eu l-am ales, uscator de rufe, este cel din imaginea atasata articolului. Este BRIO SUPER 120, la pretul de 69 de lei. Are dimensiunile L 120 x l 9 x h 19 cm, se potriveste perfect in locuinta mea. Poate fi montat si pe peretii exteriori ai locuintei. Produsul, este fabricat de firma Gimi, renumita pentru design si calitate. Acest uscator de rufe poate sustine pana la 10 kg si se intretine foarte usor.
Cu siguranta ca acest uscator de rufe, alaturi de alte decoratiuni interioare pe care le-am ochit, vor constitui o surpriza placuta, de sarbatori, pentru sotia mea!

Magazinul online homeX detine autorizare pentru produsele comercializate in online si de asemenea ofera garantia ca articolele sunt autentice. Cele peste 6000 de produse expuse pe site, de la 30 de branduri renumite, constituie o oportunitate pentru un cadou...

Acum, revenind la cadourile pe care le voi achizitiona, pentru cei apropiati, homeX, imi ofera posibilitatea achizitiilor de produse cu transport gratuit.

Pentru a descoperi minunatiile de produse, care ne usureaza munca, in gospodaria proprie si pentru a investi in produse de calitate pentru confortul caminului nostru, accesati si voi pagina celor de la homeX,  acolo oferta este una diversificata si potrivita nevoilor noastre!

Un comentariu:

adriana stan spunea...

Ai perfecta dreptate, in privinta cadourilor care trebuiesc alese si cumparate, din timp:)