17 decembrie 2016

Ginkgo Biloba, la pret accesibil

Ginkgo Biloba, la pret accesibil. Ce este Ginkgo Biloba?

In primul rand, vreau sa va spun ce este acest Ginkgo Biloba ?
Un copac, din regiunile temperate si subtropicale ale globului, cunoscut si sub numele popular de: „patru-bani”, „arborele templier japonez” sau „caisa argintie”. Ginkgo Biloba, este o specie de copac foarte veche, cu origini in China.
In anul 1730, Ginkgo Biloba, a fost cultivat in Olanda, in scop terapeutic si ornamental. In prezent, Ginkgo Biloba, este raspandit in foarte multe tari, datorita proprietatilor benefice organismului uman.


Produsele farmaceutice obtinute din acest arbore pot fi gasite in farmaciile naturiste. Tincturile, siropurile sau capsulele, produse pe baza extractului din Ginkgo Biloba, sunt des folosite.

Extractul de Ginkgo Biloba este un remediu naturist foarte bun pentru memorie si circulatie, dar potenteaza efectul medicamentelor anticoagulante (aspirina sau heparina) putand provoca hemoragii, daca se ia in doze mari. Nu se recomanda nici in cazul tratamentului pentru epilepsie, Ginkgo Biloba


Beneficiile Ginkgo Biloba?

Cateva din beneficiile Ginkgo Biloba:

O cura cu comprimate de Ginkgo Biloba, administrate intr-un interval de 4-18 saptamani, poate imbunatati memoria;

Ginkgo Biloba actioneaza asupra stresului si a capacitatii de concentrare;

Poate rezolva problemele cardiace, deoarece are un efect  vasodilator si reduce presiunea arteriala;

Curele cu Ginkgo Biloba pot combate depresia cronica;

Ginkgo Biloba sub forma de crema poate fi folosit si in tratamentele pentru frumusete, in tratamentele anticelulitice, deoarece stimuleaza microcirculatia cutanata si decongestioneaza testurile


Asadar, acestea sunt doar cateva din beneficiile Ginkgo Biloba


Pret Ginkgo Biloba

La Herbagetica, site-ul de unde m-am informat in privinta: pret Ginkgo biloba, este accesibil. Spre exemplu, Ginkgo 120 STEM, un produs care are rolul de a regenera celulele sistemului nervos si sustinerea capacitati de concentrare, pretul este de 49 de lei.


Ginkgo 120 STEM, mentine starea de bine datorita protejari organismului de stresul cotidian. O cura cu Ginkgo 120 STEM, de la Herbagetica va imbunatati functiile mentale si va pastra un echilibru psihic.


HERBAGETICA - este un producator roman de produse naturiste si suplimente alimentare.

In aceasta perioada, pe site-ul www.herbagetica.ro veti gasi promotii si cadouri.


Niciun comentariu: