22 martie 2014

Asa ceva! ”Vrea să se mărite şi să crească vaci la ţară”


Mihaela Cozma, o pugilistă din Botoșani, a refuzat să se deplaseze la București pentru a face parte din lotul național. Mihaela refuză Europenele de box: EA ”Vrea să se mărite şi să crească vaci la ţară”

Sportiva de la CS Botoșani nu va lua parte la Campionatele Europene din acest an, preferând să își întemeieze o familie și să se ocupe de zootehnie.

"Mi-a spus că vrea să se facă fermier, că vrea să se mărite şi să crească vaci la ţară. Am încercat împreună cu toţi să îi spunem că este o şansă uriaşă, unică poate în cariera unui sportiv să reprezinte ţara la o competiţie de o asemenea anvergură, dar ea a ţinut-o pe a ei. Până la urmă ea este cea care pierde, nu noi", a declarat Victor Apetrei, antrenorul secţiei de box a CS Botoşani, citat de ”Monitorul de Botoșani”.

Se pare că Mihaela Cozma, o sportivă talentată, care a practicat în trecut și canotajul, este considerată o mare dezamăgire de către oficialii clubului.

"Pentru noi Cozma reprezintă un capitol închis şi este o dezamăgire din toate punctele de vedere. Este adevărat că dacă ar fi mers şi ea la lot, CS Botoşani ar fi fost singurul club din ţară cu două sportive participante la europene", a precizat și Mia Roată, directorul grupării moldovene.

Campionatele europene de box feminin vor avea loc la București, la finalul lunii mai.

Un comentariu:

Puiu Viorel spunea...

Pana la urma este decizia ei, fiecare face ce vrea cu viata lui, daca ea a considerat ca prefera viata la ferma, sunt de parere ca ar trebui sai respecte decizia in loc sa o critice