8 martie 2014

Titirez cel mai bun portal de anunturi imobiliare din Romania!

In ultima perioada am incercat sa fiu util si sa caut o cazare. zic eu, ieftina in Bucuresti. Mai precis o garsoniera pentru un amic care se va muta provizoriu, luna viitoare, in capitala.

Cum am oobservat ca tendinta de scadere a preturilor la locuinte se va pastra pe termen mediu si lung, am zis sa testez un pic piata. Zis si facut! Am dat o cautare pe principalul motor: google, al portalurilor de pe aceasta nisa si, m-am oprit asupra primului site pe care l-am gasit, este vorba de Titirez.ro, unul din cele mai mari portaluri de acest gen, din Romania.

Sa va prezint si, voua cateva avantaje ale acestui portal:

    1.existenta unui numar foarte mare de anunturi, care sunt actualizate zilnic
    2.posibilitatea sa vezi anuntul atat la proprietar cat si la Agentii Imobiliara
    3 daca doresti sa inchiriezi propria locuinta, poti publica anuntul simultan intr-o retea de mai multe site-uri care sunt afiliate titirez.ro
    4.ai posibilitatea de a-ti face un cont gratuit
    5.exista un department de vanzari cu persoane, cu adrese publice pe care le poti contacta ca sa afli mai multe informatii.
    6.ai o sectiune speciala destinat stirilor imobiliare.
    7.Oferta Zilei este o sectiune buna daca vrei sa faci "o afacere" !

In oferta de: garsoniere de inchiriat vitan , de unde a pornit si cautarea mea, pentru amicul de care v-am zis la inceputul articolului, am gasit sute de oferte active. Ai posibilitatea de a face o selectie dupa pret, bugetul pe care vrei sa il aloci si dupa zona de cautare: Unirii, Dristor, Tineretului etc. dar si dupa alte criterii cum sunt: nr de camere sau etaj.
Daca esti interesat un portal foarte bun gasesti si pe wall-stret.ro

Un comentariu:

Florin spunea...

Este unul dintre cele mai scumpe portaluri romanesti. Nu prea a prins la inceput, dar se vede ca e din ce in ce mai cunoscut.