27 aprilie 2014

Facebook se apucă de fitness

Echipa condusă de Mark Zuckerberg a decis să achiziționeze aplicația Moves. Dezvoltată în prezent pentru gadgeturile cu Android și iOS, această aplicație cumpărată de Facebook monitorizează activitățile sportive, precum alergatul sau mersul cu bicicleta.
Potrivit unor surse apropiate tranzacției, deocamdată nu este foarte clar ce se va întâmpla cu această aplicație și dacă va fi integrată în rețeaua de socializare.
Din câte se pare, deocamdată, va fi dezvoltată în continuare separat. De când a fost lansată, din luna ianuarie a acestui an, aplicația ar fi fost dowloadată de aproape patru milioane de ori pe platformele Android și iOS.
Smartphone-ul a început să devină un bun partener pentru cei care fac sport. Sunt mii de aplicații cu ajutorul cărora îți poți monitoriza performanțele sportive, câte calorii ai ars sau îți arată ce exerciții trebuie să faci pentru a lucra anumite categorii de mușchi.
Potrivit unui studiu efectuat de compania americană Citrix, primele șase aplicații cele mai populare, în funcție de numărul celor care și-au făcut conturi într-o rețea, au legătură cu sportul.

Niciun comentariu: