7 mai 2014

La pescuit în gropile din șosea

Sătenii din comuna Sihlea,  din judetul Vrancea, au ales un mod inedit de a protesta față de lipsa de interes a autorităților față de drumul județean care face legătura cu localitatea lor.
Revoltați că de ani de zile nu s-a făcut niciun fel de lucrare la drumul județean 202E, în lungime de 14 kilometri, care face legătura între satele Sihlea și Voetin, până la limita cu Buzăul, locuitorii au ieșit la pescuit în bălțile care s-au format în craterele din șoseaua pietruită.
Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Vrancea, drumul nu a mai fost balastat de foarte mulți ani. Mai mult, de fiecare dată când ninge mai puternic autoritățile închid drumul. De asemenea, când plouă mai tare, drumul este impracticabil.
„Calitatea drumului este dezastruoasă, după cum se vede. Am făcut demersuri la judeţ dar pană acum nu ştim nici dacă e da, nici dacă e nu. În acte suntem  planificaţi să fie reabilitat drumul dar ni se spune că nu sunt bani”, a declarat viceprimarul comunei Sihlea, Ion Tronaru, pentru ziaruldevrancea.ro.

Niciun comentariu: