30 mai 2014

Nu renunta la visurile tale

Chiar daca cei din jurul tau au tendinta sa te descurajeze sau sa te traga in jos atunci cand vrei sa faci o schimbare in viata ta pentru ca indrazneala ta de a iesi din rand ii pune fata in fata cu propriile lor iluzii in care se straduiesc sa creada. Cand tu le arati ca se poate si altfel, credintele si autoamagirile in care traiesc se vor clatina , iar oamenilor nu le place sa "nu aiba dreptate".

Poate vor vedea ca “adevarul” in care ei cred nu este singurul adevar si ca se poate si altfel… iar asta presupune un efort de gandire, iesirea din zona de confort sau mult mai multa straduinta de a ramane intr-o situatie pe care de fapt nu si-o doresc nici ei.

Chiar daca altii se vor supara pe tine, nu renunta la visurile tale. De multe ori, ei se supara pentru ca adevarul tau, calea ta, contravine minciunii in care traiesc. In plus, nu permite ca egoismul altei persoane sa-ti ceara sa renunti la tine sau la visurile tale.


PS. Cand am inteles ca ce fac ceilalti nu e problema mea, am putut sa ma concentrez cu adevarat pe mine si pe dezvoltarea mea.

Niciun comentariu: