19 mai 2014

O afacere nascuta din pasiune

O tanara in varsta de 25 de ani din Ungheni pe nume: Elizaveta Mămăligă si-a transformat pasiunea sa pentru apicultura intr-un business de mare succes.
Elizaveta, s-a apucat sa creasca familii de albine in urma cu vreo doi ani, iar azi a ajuns sa produca doua tone de miere.
In tot acest timp, tanara antreprenoare a strans peste 200 de familii de albine, iar pentru a face fata cu ingrijirea acestora la fost nevoita sa-si angajeze doi oameni, care ii sunt si prieteni din copilarie.
Apicultoarea a declarat sitee-ului: publika.md , ca alaturi de prietenii ei, fac o echipa care poate concura profesional cu apicultori cu mare experienta. Mai mult, pe langa productia mierii, tinerii apicultori au invata sa realizeze diferite lucruri din ceara, pe care le comercializeaza.
"Această lumânare decorativă este făcută din această bucată de ceară care este extrasă de la albine.  Ea redă în cameră multă linişte şi un miros proaspăt şi plăcut", a afirmat Aleaxandra Balta, una dintre angajatele Elizavetei Mămăligă.
Acesta e de fapt un exemplu ca: O afacere se poate naste si construi dintr-o pasiune!!

Niciun comentariu: