29 mai 2014

O iluzie

O iluzie...lumea in care ne ducem traiul!O imagine falsa,mult asemanatoare cu visul sau cu fumul de tigara!
''Cine munceste nu are timp sa castige'',adica-Nu are cum sa se imbogateasca.Altii spun:
''Cine munceste nu are timp sa gandeasca''...eu,spun ca aceste cuvinte din urma,au o valoare mult mai mare decat primele! De Ce? Deoarece, nimic nu vei lua cu tine din aceasta lume,asta inseamna ca, toata averea ta o vei lasa aici! In schimb, daca vei sta mai mult ''pe'' ganduri,cu gandul la ce se va intampla cu tine dupa ce vei parasi trupul ,intr-un tarziu ti se va lumina creierul si vei realiza care este esenta vietii pe acest taram de vis!Simple,ca Buna ziua,sau,daca doresti,ca : Noapte buna! De fapt munca este un blestem si nicidecum o binecuvantare.
Omului i-a zis:..,,Fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale, si ai mancat din pomul despre care iti poruncisem: -Sa nu mananci deloc din el, blestemat este acum pamantul din pricina ta.Cu multa truda sa-ti scoti hrana din el in toate zilele vietii tale;spini si palamida sa-ti dea, si sa mananci iarba de pe camp. In sudoarea fetei tale sa-ti mananci painea,pana te vei intoarce in pamant,caci din el ai fost luat;caci tarana esti,si in tarana te vei intoarce"
Bogat-Sarac. Inteligent sau Prost . Frumos-Urat, intr-una din zile- HOP, si vei fi saltat din asta lume..!! REPET- Cat de usor ar fi fost, ca totul sa se opreasca in pamant, adica, odata cu moartea...mult prea usor si simplu ar fi fost...!!Da, dar nu exista logica intr-un astfel de sfarsit...zic eu!
Din moment ce te-ai nascut fara voia ta, si tot la fel vei si pleca din asta lume-Tot ce ai agonisit va ramane aici, si nu numai acestea, ci si ce are omul mai scump in viata sa-copii si nepoti,ori raman in urma lui, ori ii vor fi luati cat este el inca in viata-Atunci:

Care sa fie rostul vietii??!

Ideea ateilor cat si a evolutionistilor, nu am cum sa o accept, deoarece se bazeaza doar pe presupuneri. Nu pot accepta ideologia cre[s]tina si nici cea musulmana, deoarece si acestea se ''infrupta''din povesti de adormit pruncii..de budha, hindi sau wuduu sa nu mai amintesc, deoarece acestia sunt dusi cu pluta.Acum, se naste o intrebare atat rationala cat si logica:

Cine detine Adevarul?!

Uita-te cu bagare de seama la lucrarea lui Dumnezeu;..cine poate sa indrepte ce a facut EL stramb?

Multi oameni isi trambiteaza bunatatea;dar cine poate gasi un om credincios?
Adevarul, nu poate fi impartit si nici simplificat, tot la fel sta treaba si cu credinta, din moment ce vei scadea sau adauga ceva la ceea ce a poruncit UnicuL, Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov, Moise si Aaron, David si Solomon...ar insemna sa iti creezi propriul dumnezeu, astfel au procedat aceia care au infiintat ideologia cre[s]tina, iar la 600 de ani mai tarziu acela care a infiintat koranul...fiecare dintre acestea doua recunosc Vechiul Testament, care de fapt, este si temelia pe care si-au ''inaltat'' ideologiile, doar ca au schimbat traiectoria lucrurilor, ca altfel nu aveau cum sa-si construiasca imperiile..Acum, se naste o alta intrebare:

-Cum de a acceptat Divinitatea acest lucru?

Sa nu uitam ca orice inceput-obligat trebuie sa aiba si un sfarsit,asa ca,suntem in pragul schimbarii,mai bine zis: Sfarsitul oranduirii, care va fi cea mai dureroasa schimbare dupa potopul din vremea lui Noe, trei'sferturi din populatia pamantului va fi nimicita de ultimul razboi care va mai fi pe pamant, iar semnele sunt tot mai clare...Sa nu uitam ca omului i sa dat liberul arbitru sau libera alegere, cum vrei sa o numesti...Nu mai traim izolati ca pe vremea raposatului, avem toata informatia la indemana, asa ca, nu poti spune ca nu ai avut cum sa diferentiezi lucrurile...''Avem timp'' pentru toate, spunea chiar si Paler, doar pentru un sigur lucru nu avem timp, iar acest lucru este cel mai important dintre toate lucrurile pamantesti. Pacat..

2 comentarii:

bazarnews spunea...

Intrebari la care multi intelepti au incercat sa dea diferite raspunsuri...si, inca mai continua...deoarece adevarul e la EL

freshblog spunea...

Un articol care pe mine m-a pus un pic pe ganduri, reacunosc asta...
Sa ai o zi buna!