15 mai 2014

Produs pentru gravide

Nu am mai scris pana acum vreun articol despre produsele care sunt utile femeilor in timpul sarcinii. Despre utilitatea unor produse pentru femeile gravide cred ca ati mai gasit articole prin blogosfera. Poate ca unii/unele dintre voi va intebati: bine, bine, dar la ce foloseste asa ceva. Vizitand siteu-ul: www.lebabetique.ro, am inteles de exempla ca acesti chiloti pentru gravide pentru a fi de mare ajutor in lunile de sarcina avansata si perioadele cand apar dureri de spate. Burtica mamici creste si e nevoie de un produs mai special. Produsele pentru mamici de pe site-ul de care v-am amintit sunt recomandate si de catre medici.
Navigand pe site-ul lebabetique.ro. am descoperit mai multe tipuri de produse folositoare femeilor gravide, de la perne speciale pana la: chiloti gravide si creme speciale.
Pentu viitoarele mamici cele 9 luni de sarcina sunt o adevarat aventura si chiar provocare. Din momentul in care o mamica devine constienta de sarcina incepe aventura care poate fi placuta, cu satisafactii, dar plina de necunoscute.


Poate ca va veti intreba, dar ce e asa de special si la ce sunt utili acesti chiloti, pentru o femeie gravida
Pai, atunci cand o femei este insarcinata va avea dureri de spate sau atunci cand, sarcina femeii gravide este avansata burtica ei va creste foarte mult si acest produs special poate fi de mare ajutor.  O pereche de chiloti pentru gravide sunt astfel realizati ca sa poata sustine burtica. Acestia dispun de nervuri pe partea din spate care sunt benefici in calmarea durerilor de spate iar  fata, sub burta gravidei, are niste nervuri care ajuta la sprijinirea burtici. Au , de asemenea un rol important in a asigura un confort si igiena maxima.  Produsele acestea speciale sunt fabricate de obicei din materiale moi si matasoase care nu vor irita pielea.

Sunt foarte multe lucruri pe care o viitoare mamica nu le stie, si de aceea incepe o adevarata campanie de informare,  cere sfaturi,  pentru ca vrea sa afle cum este sau ce urmaeaza sa se intample. Dupa ce va trece aceasta perioada viitoarele mamici isi aduc aminte cu drag de acele inceputuri ale aventuri si de momemtele cand intrebau in stanga si in dreapta sau navigau avide de informatii pe site-urile din domeniu pe net, paentru a afla ce i-ar trebui sau ce i-ar fi de folos pe perioada sarcinii.

Din blogosfera romaneasca doresc viitoarelor mamici, sarcina usoara!

Un comentariu:

Unknown spunea...

ineresanta chestia ata!:)