11 mai 2014

Sufletul

Fiecare om cauta ceva...in viata...aici, virtual....unii cauta pur si simplu prieteni (comunicare), altii cauta iubirea, acel sentiment care te face sa simti ca traiesti cu adevarat.....altii cauta doar aventura, distractie....totusi toti cautam ceva ce nu avem in viata noastra, altfel am face altceva decat sa deschidem in fiecare zi calculatorul, sa vedem ce am primit, cine si-a adus aminte de noi....
In spatele ecranului se ascunde un suflet real..cu dorinte, cu tristeti, cu bucurii, cu neimpliniri......UN
SUFLET!!
Multa lume vede singuratatea ca pe ceva daunator , o stare de care trebuie sa scapi cu orice pret .Si totusi , omul singur este o fiinta intreaga , libera , incarcata cu toate frumusetile pe care natura i le-a daruit.
Adevăratele comori ale unui om se află în sufletul său... sunt toate sentimentele frumoase, forţa cu care se ridică ori de câte ori viaţa îl îngenunchează, spiritul liber, bunătatea, generozitatea cu care împarte tot ce are mai bun şi mai frumos, credinţa şi iubirea cu care se dăruieşte lumii...

Se spune ca niciodata sa nu inlocuiesti un suflet bun cu un chip frumos ! :)
Trebuie sa admiti ca toti cei care ne perindam pe aici ...avem o anumita sensibilitate afectiva , a aplecare ceva mai accentuata catre dramaticul din romantism … o tendinta asemanatoare de a ne victimiza.
Si uneori, neavand la indemana instrumentele necesare analizei propriei persoane...sau poate in absenta competentelor necesare... incercam sa ne rezolvam problemele prin comparatie, confesandu-ne unor entitati anonime din acest spatiu virtual. C-o fi bine...c-o fi rau...D-zeu stie !
Aici, sub mantia anonimatului... suntem noi, cei reali !
E straniu, nu ?!?


Privirile caută un drum, neînceput.
Rătăcim în acest areal. De câtă ploaie, oare,
avem nevoie, să spele teama de a iubi de a
dori comorile ascunse-n cuvinte?



Niciun comentariu: