25 iunie 2014

Echilibrat si puternic

Sa fii echilibrat si puternic din punct de vedere emotional inseamna si sa stii in ce anume merita sa-ti investesti energia.

Un om puternic din punct de vedere emotional nu-si pierde timpul focusandu-se pe lucruri pe care nu le poate controla. El stie ca nu are niciun sens sa se enerveze, de exemplu, pentru ca ploua sau pentru ca sunt blocaje in trafic.

Un om puternic emotional stie ca uneori singurul lucru pe care il poate controla este atitudinea sa.

Pacea interioara incepe atunci cand nu mai permiti ca evenimentele sau oamenii sa-ti controleze emotiile, ci tu esti in controlul gandurilor si trairilor tale.

In alta ordine de idei, toti suntem puternici..numai ca cei care cred ca nu sunt ..nu si-au descoperit aceasta putere..se numeste ,,inteligenta emotionala,,..unii ne nastem cu ea..altii nu..unii o intarim in cursul vietii...altii nu..de aceea..tre sa cautam intotdeauna sa cream aceasta inteligenta emotionala..ce va aduce echilibrul mult dorit..cand ajungem la un nivel bun de inteligenta emotionala..vom actiona,judeca si trage concluziile corecte in orice situatie..insa e de lucrat...dar nu imposibil

Niciun comentariu: