2 iunie 2014

Printre..picaturi

Am mai spus si-n alte randuri, nimic, nu-i o'ntamplare, ci este-un GoL, uitat in om, ce poate fi umplut, numai cu ganduri bune! Nimic, nu este intamplator, ci este un cuvant de legatura, ce leaga binele in om si-i face inima mai buna!
Nimic, este nimic se spune, dar totusi nu este nimic!..ci, este un format din slove ce da valoare unui Inceput!
La inceput a fost Cuvantul, din care toate s-au pornit, chiar daca pare imposibil, sa nu uitam: -Cum ne-am nascut?...Sa fie oare intamplator...Ca dintr-o picatura- sa se formeze chiar un Om?!
Sa nu uitam ca tot la fel, se mai formeaza si catarul, magarul, boul...sau maimuta-stramosul alora inteligenti!!

Averile si tot ce-au construit, aici in lumea asta vor ramane, doar Golul ce Nimic eu il numesc, acela te va ajuta straine!! De l-ai umplut cu ganduri bune, fericit vei fi chiar si acum, deoarece cunosti esenta si scopul vietii pentru care'ai fost nascut.Degeaba se infrupta omul-din nenumaratele placeri, ca nu ramane cu nimic din toata munca ce l-a istovit..Numai daca vei reduce, Dorinta si Placerea- viata iti va fi mult mai usoara iar gandurile mult mai vii...

Am mai spus, si-o voi mai spune, deoarece, nu voi lasa nici chiar o clipa, sa treaca fara sa va spun: Suntem straini in asta lume, chiar daca avem acte pe proprietati..caci maine-pentru unii-este o noua zi, iar pentru altii poate fi inmormantare!

Omul, se-amageste singur si se lasa cumparat, de niste cuvinte drese de aceia care spun:Sa intorci si celalalt obraz...tot acestia se infrupta si mananca gratuit, apoi striga la multime. Nu-i pacat ce bagi in gura...iar de sarac a si uitat!! Cat poate fi omul de prost sa se-ncreada in povestile acestor trantori si oameni necultivati??!Nu incerca sa ma judeci cititorule, deoarece nu eu spun toate acestea..
"Sa nu va faceti idoli, sa nu va ridicati nici chip cioplit, nici stalp de aducre aminte, sa nu puneti in tara voastra nici o piatra impodobita cu chipuri, ca sa va inchinati inaintea ei, caci Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.``(Leviticul 26;1)
Negru pe Alb,cei atat de greu de priceput??!!!

Niciun comentariu: