23 iulie 2014

8 români decedati intr-un accident, din Spania.

8 cetateni romani au murit intr-un accident in Spania. Un cuplu venea in Romania pentru a se casatori.
Trei barbaţi, trei femei si doi copii, toti cetateni români, au decedat aseara, in urma unui accident de circulatie produs pe autostrada A-7 , din Spania

Microbuzul in care se aflau cetatenii români a fost lovit frontal de un TIR si, apoi, a luat foc arzand complet. Potrivit publicatiei spaniole ABC, accidentul s-a produs in jurul orei 17:40, ora României, la kilometrul 543 al autostrazii A7, in apropiere de localitatea Granja de Romamora, in provincia Alicante.

Potrivit site-ului: digi24.ro, cei opt cetateni români sunt din localitatile timisorene: Jimbolia si Becicherecu Mic. Ei mergeau cu microbuzul spre aeroportul din Valencia, de unde urmau sa ia avionul pana la Timisoara. Doua persoane din microbuzul mortii, veneau acasa pentru a se casatori.

Soferul TIR-ului a fost transportat la spital. El a fost testat pentru consum de alcool si droguri, dar rezultatul a fost negativ. Politia spaniola nu a dezvaluit inca cine este vinovat de producerea accidentului.

SURSA: YahooNews

3 comentarii:

Personale spunea...

Transportul cu microbuzele a devenit foarte riscant in ultimii ani. Chiar si cu autocarele.
Prea multe accidente care lasa in urma foarte multe victime, familii distruse, ce mai... nenorocire
Doamne fereste de asemenea necazuri. Bine, ca uneori nu e numai un "accident" ci e multa lipsa de responsabilitate din partea celor care au in mana atatea vieti

florentin spunea...

si, cu avionul!!...din pacate nimic nu mai e sigur!

lichiresti spunea...

azi a mai cazut un avion ce facea o cursa in Algeria, cu aproximativ 160 de persoane, printre care si un roman...
Cate accidente in ultima vreme!!:(