15 iulie 2014

Revoluția rufelor de la Vaslui: „Să dispară sârmele!”

Consiliul Local din municipiul Vaslui a dat o hotărâre prin care interzice uscarea rufelor pe domeniul public.  Potrivit primarului Vasile Pavăl, decizia nu se referă la cei care își usucă rufele pe sârmele din balcon, ci la cei care le pun în fața blocurilor, printre alei sau chiar la stradă.
Oamenii care stau la parter spun că nu au încotro, nu au uscătoare, nici balcoane și sunt nevoiți să-și usuce astfel rufele.
Potrivit ziarulevenimentul.ro, primarul „se gândește cu groază” la un eventual scandal care ar putea izbucni dacă vasluienii care își întind în continuare rufele la stradă și printre blocuri ar primi amenzi în următoarea perioadă.
„Am încercat să vin în sprijinul celor care au apartament la parter şi care n-au balcon şi le-am permis să se extindă pe domeniul public. Asta nu a rezolvat problema, că omul tot afară îşi pune lenjeria”, spune primarul.
Singura soluție a vasluienilor care s-au obișnuit să-și usuce astfel rufele ar fi să-și cumpere uscătoare electrice.SURSA: YahooNews

Niciun comentariu: