17 iulie 2014

Stirea zilei 17 iulie 2014- Un avion civil doborat de o racheta

Un avion de linie, apartinand companiei Malaysian Airlinescare zbura de la Amsterdam catre Kuala Lumpur.

Autoritatile de la Kiev sustin ca avionul a fost doborat de separatistii prorusi, cu o racheta sol-aer.

In avion se aflau 280 de pasageri si 15 membrii ai echipajului...toti fiind decedati. Pana in acest moment este stiut ca printre pasageri se aflau 20 de olandezi si 5 belgieni...

Presa din Ucraina sustine ca printre morti s-ar afla multi copii. De asemenea, imagini publice arata resturi din avion imprastiate in zona, care au fost identificate de localnici...

Agentia de stiri Reuters afirma ca Petro Porosenko l-ar fi sunat pe Barack Obama pentru a-l anuntat de acest accident, in timp ce agentia rusa Itar-Tass sustine ca Vladimir Putin l-ar fi anuntat pe liderul de la Casa Alba.

Prim-ministrul malaezian, Najib Razak, a scris, pe contul sau de Twitter, in jurul orei 19:15 ca este "socat" de rapoartele privind prabusirea avionului: "Lansam o investigatie imediata".


Avionul Boeing 777 apartind companiei Malaysia Airlines a disparut de pe radar in estul Ucrainei si s-a prabusit in apropierea orasului Ciahtarsk, in regiunea separatista Doneţk
Avionul prabusit, azi la granita Ucrainei cu Rusia, intr-o zona in care mai multe aeronave au fost atacate, in ultima perioada de catre insurgenti prorusi.

Ca si concluzie: RUSIA nu se astampara! Faptul ca au inarmat cu asemenea arme pe separatisti prorusi, arata ca la Kremlin avem un nou Hitler! ...incurajati de GERMANIA lui MERKEL, din motive pur economice!!! E parerea mea bazata pe informatiile mele din ultima vreme!!!


2 comentarii:

bazarul lui albert spunea...

Germania a jucat la doua capete, ca doar a dat si ea foc Europei de vreo doaua ori in ultima suta de ani...
Petrol si gaze ieftine la discretie...asta-i DARUL primit de MERKEL de La PUTIN!!!

Cand ii auzi pe astia ca vai neamtul munceste si alea dalea...bai ma lasi ce au trei coie??? n-au splina sunt la fel ca si noi, dar ei au luat mult de la altii gratis sau pe bani putini!
Sper ca ceilalti europeni sa se destepte si sa actioneze de acum incolo si Imptriva GERMANIEI LUI MERKEL...

Anonim spunea...

Postul TV TSN, citat de Russia Today, susține că la bordul aeronavei se aflau 23 de cetățeni americani