4 iulie 2014

Totul începe cu o femeie

Cât de importantă este munca practică a femeii? De exemplu, cât de important este pentru femei să ia parte, de asemenea, la seminarii privind integrarea în loc sa-si faca propria lor treaba?

Barbatii nu vor fi capabili să facă nimic pe cont propriu. Absolut nimic!

Ei pot veni împreună, sa stea imprejur şi să cânte ca de obicei, acestea sunt lucruri bune, dar este doar o pregătire. Munca reala nu poate fi fără o parte feminina puternica, generand aspiraţia spre acelaşi scop, în acelaşi timp. Nu poate fi in nici un alt mod! Vedem acest lucru peste tot, mereu. Există multe exemple în istorie. Acest lucru vine de la structura Partzufim-ilor superiori, a lumilor superioare; dacă nu vom ridica această dorinţă la Malchut, nu se formează şi fără ea, nu se întâmplă nimic. Deci, femeile trebuie să trateze acest lucru foarte serios.

În primul rând, imi directionez atentia catre partea feminina, deoarece totul începe cu ea. Va cer cu adevărat să înţelegeti că aici, practic, totul depinde de femeie. Barbatii pot fi “lansati”, pot fi manipulati, iar femeile stiu acest lucru foarte bine. Modul corect de manipulare a barbatilor se bazează pe serioasa directionare a lor catre scop; o femeie poate face literalmente acest lucru, doar cu dorinţa ei, doar cu un singur cuvânt, cu orice face. Este foarte uşor pentru ele, iar pentru bărbaţi este foarte greu, practic imposibil, sa avanseze pe cont propriu.

Acesta este motivul pentru care a fost întotdeauna o lege în Cabala că bărbaţii necăsătoriţi nu sunt luati în calitate de studenţi. Acest lucru se datorează faptului că fără dorinţa unei femei în apropierea ta, gândindu-se la reuşita ta, nu vei fi capabil să avansezi în mod serios.

Niciun comentariu: