22 august 2014

Astra- Lyon 2-1, in Franta

Astra a oferit cea mai mare surpriză a serii din play-off-ul Europa League, învingînd cu 2-1 pe Lyon, în Franţa. Ioan Niculae, patronul Astrei, pare incredibil, dar se aştepta la o victorie în faţa echipei francezilor, cu atat mai mult cu cat aceştia au luat peste picior formaţia giurgiuveană.

"Mă aşteptam la această victorie, le-am spus şi la pauză că vom cîştiga. Nu se putea să nu le dăm o palmă după cît de nesimţiţi au fost cu noi astăzi. Ne numeau încontinuu «novicii dintr-un sat din România».  Le-am dat o lecţie de fotbal.

Returul îl vom juca la Giurgiu, unde avem un gazon extraordinar. Am construit un stadion care să îndeplinească toate normele UEFA. Şi în grupe tot la Giurgiu vom juca.

Îi apreciez pe toţi, inclusiv pe cei care n-au intrat în teren. Există şi o primă pentru calificarea în grupe. Meciul cel mai greu este cel din retur. Atunci vom putea să ne bucurăm pe deplin",
a spus Ioan Niculae la postul tv. Dolcesport.


In cealata partida, Petrolul a pierdut pe stadionul "Ilie Oană", din Ploiesti cu scorul de 1-3, in fata formatiei Dinamo Zagreb, deşi a dominat partida.

Niciun comentariu: