5 august 2014

Florariile sunt in online

Florariile online sunt in online. Da! Asa e! Poate parea ciudat pentru cine nu acceseaza netul si nu face cumparaturi din magazinele online. Florariile sunt un domeniu care si-a facut aparitia ceva mai tarziu...Despre aceasta aparitie este vorba in acest articol si voi analiza aici avantajele acestor magazine in spatiul online:

1. In primul rand daca faci cumparaturi(fbuchete de flori) dintr-un magazin online vei economisi timp. Asta-i principalul argument, atunci cand fac cumparaturi online...Ne e el singurul, o sa vedeti, dar e cel mai important. Daca magazinul respectiv face livrarea rapida, cu costuri cat mai mici pentru mine, cu siguranta va castiga un client fidel in persoana mea.

2. Exista o gama variata de produse...de multe ori depaseste ca si numar de produae florariile clasice...

3. Petru evenimentele speciale: nunti sau botezuri se pot face comenzi cu livrarea gratuita. Sunt asemenea magazine online! Livrarea bineinteles ca se face printr-o firma de curierat, acasa.

4. Am vazut aranjamente florarale superbe......Atat cat ma pricep eu la acest capitol zic ca-s deosebite, deoarce in florariile clasice mai rar am vazut asa ceva...Stim, cu toti cine vinde flori prin piete...dar, nu intru in detalii despre aceasta categorie, floraresele...


5. Legat de pret, buchetele de flori din online, nu difera de cele clasice...si, asta deoarece comenziile sunt destul de mari si, asta face ca pretul sa fie unul accesibil...Practic se castiga din rulajul marfii. Si, mai este avantajul ca nu se plateste chirie pentru spatiul magazinului...asta ducand la o scadere a costurilor in competitia cu florariile clasice...Un domeniu pentru magazinul online, costa mai putin decat chiria pentru un magazin clasic...unde trebuiesc expuse si vandute florile...La spatiu de depozitare cred ca cheltuielile sunt aceleasi.

6. Posibilitatea de a trimite flori drept cadou unei persoane dragi: sotie, iubita, mama, sora, etc, facand comanda si platind buchetul de flori ales cu mai multe zile inainte. Livrarea buchetului facandu-se in ziua indicata de tine...Nu ca-i fain, nu mai alergi in ziua respectiva dupa un buchet de flori...Poate nici nu il gasesti atat de frumos...sau florile preferate persoanei pentru care vrei sa il cumperi, nu mai sunt, sau terminat!

7. Un argument pe care l-am lasat la urma este faptul ca si, tu poti combate evaziunea fiscala uriasa care exista in acest domeniu al florilor...Stiti, voi vreo florareasa din piata sa va dea un bon fiscal la buchetul cumparat?

Asadar, daca sunteti in situatia de a cumpara flori pentru a le face cadou, va invit sa cumparati: buchete flori din magazinul : www.floricudrag.ro.


Daca v-a placut, un articol la fel de interesant gasiti si aici

Niciun comentariu: