3 septembrie 2014

Statiunea Predeal

Suntem la inceputul lunii septembrie, asadar mintea multora se indreapta spre sezonul de schi, care e la doua luni distanta...Stiu, ca multora nu le place, sa schieze de teama ca isi vor rupe gatul. Adevarul este ca iarna iti poti rupe o mana sau un picior si fara sa schiezi, ci pur si simplu mergand pe strada si alunecand pe zapada sau gheata. Si, mai este un adevar, acela ca iarna, schiul e unul din sporturile de iarna populare si distractive in acelasi timp. As putea sa compar partiile de schi, cu plajele de pe litoral, din sezonul estival.
Despre partiile de la noi din tara s-a vorbit si s-a scris destul de mult si s-a facut putin, iar impatimiti acestui sport prefera in continuare Austria. Dar, ca sa mergi in Austria la schi iti trebuie un buget consistent si asta o spun, pentru ca am amicii care au fost anul trecut...De la ei, am aflat ca tot mai bine e sa mergi intr-o statiune montana de la noi. Exemplul lor a fost statiunea Predeal, iar ca si solutie de cazare, cea mai buna este cea de inchiriere a unui apartament sau vile.

De ce Predeal?

Pentru iubitorii de schi, statiunea are in dotare 8 partii pentru practicare acestui sport. Din cele opt, trei sunt partii omologate la nivel international. Este vorba de partia, Clabucet, Subteleferic, Clabuget Plecare.
Un alt motiv pentru care iubitorii de schi ar trebui sa aleaga statiunea Predeal este faptul ca partiile de schi sunt destul de largi si insorite. De asemenea exista instalatii de produs zapada artificiala.

In statiunea Predeal se pot practica si alte sporturi de iarna precum:biatlon sau snowboard pe partiile de la Valea Rasnoavei si Clabucet.
Ca si detaliu important pentru iubitorii sporturilor de iarna, domeniul schiabil depaseste suprafata de 50 km. patrati.

Daca va planificati pentru vacanta de iarna o iesire la munte, personal va invit sa va rupeti din putinul timp liber pe care il aveti si sa va uitati pe oferta de: cazare Predeal. Este vorba de apartamente pe care le puteti inchiria pe perioada vacantei in statiunea Predeal.

In opinia mea, atunci cand alegem sa mergem in vacanta alaturi de prieteni sau rude prima optiune ar fi inchirierea unui apartament sau vila...Asa procedez eu in astfel de situatii.

Acum, fiecare e liber sa-si aleaga statiunea preferata in functie de gusturile lui, dar eu zic ca la Predeal se merita un sejur...

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o toamna bogata si profitabila.

Niciun comentariu: