7 septembrie 2014

Statul la coadă, îţi poate aduce mii de dolari

                                             Statul la coadă,  îţi poate aduce mii de dolari


Noul Iphone 6 va fi lansat oficial pe 9 septembrie, dar oamenii sunt deja in aşteptarea acestui moment, în faţa reprezentanţei din New York a companiei Apple.

Înarmaţi cu scaune şi saci de dormit, zeci de oameni s-au  aşezat la coadă. Unii dintre ei au şi o motivaţie financiară, răbdarea fiindu-le răsplătită de către anumite companii de IT. Jason şi Moon Ray, sunt doi tineri căsătoriţi din localitatea Austin, statul Texas, care au cumpărat primele locuri la coadă cu suma de 2.500 de dolari. Cuplul sponsorizat de compania Video Medicine şi-a petrecut ultimele trei săptămâni în faţa magazinului, promovând o aplicaţie video care le permite pacienţilor să discute cu doctorii pe Skype.
Alte două personaje celebre ale lansărilor pe care le face compania Apple sunt Ceballo şi Joseph Cruz, ei reprezintă compania BuyBackWorld, Acestia se ocupă cu revânzarea electronicelor achizitionate. În cei cinci ani de când participă la asemenea lansări- Apple împreună, cei doi au căştigat in jur de 7.000 de dolari şi au devenit celebri pe retelele de socializare.

Noul iPhone 6 va fi prezentat într-un eveniment special pe 9 septembrie, dar va deveni disponibil în magazine cel mai probabil mai târziu.

Niciun comentariu: