20 octombrie 2014

Pozitionarea televizorului in sufragerie: cum e mai bine?

Televizorul este un obiect care exista in fiecare casa; Unii oameni au chiar mai multe astfel de electronice, poate chiar in fiecare camera. Se spune ca televizorul nu trebuie pus in dormitor, pentru ca ne afecteaza somnul. Tentati de emisiunile tarzii, multi dintre noi vom lasa televizorul deschis pana ne fura somnul; Acest obicei are un impact negativ asupra somnului nostru, ne agita si ne ia din timpul de odihna. Din acest motiv, voi vorbi despre pozitionarea televizorului in sufragerie, si nu in dormitor.
Pentru o oferta de televizoare de ultima generatie in Craiova, click aici
Pozitionarea televizorului in sufragerie trebuie sa se faca in cunostinta catorva lucruri esentiale pentru o vizionare buna a programelor TV:

intre canapea sau fotoliu si televizor nu trebuie sa se afle nici un obiect care sa impiedice privirea catre ecran. De asemenea, nici in stanga sau in dreapta locului in care stai asezat nu e bine sa pui situezi obiecte foarte colorate, care sa-ti atraga privirea.
pentru un sunet mai bun, nu aseza sistemul de sunet pe diverse piese de mobilier; lasa bozele jos pe podea, sau chiar sus, pe cele mai inalte obiecte de mobila.
formatul corect de vizionare este de 16:9 si nu cel de 4:3, deoarece ochiul uman vede mai mult in lateral decat in inaltime
daca vreti sa va cumparati o plasma Full HD, fiti siguri ca aveti destul spatiu; Distanta optima de vizionare se calculeaza inmultind inaltimea ecranului cu 5. Pentru plasma HD, distanta se calculeaza inmultind de doua ori inaltimea ecranului. Asadar, un televizor mai performant, cu o diagonala mare, va necesita si mult spatiu pentru o vizionare corespunzatoare.
Acum este timpul sa iti cumperi un televizor potrivit pentru spatiul pe care il detii - vezi aici oferta buna de la Selgros Craiova.

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199



Niciun comentariu: