14 decembrie 2014

Bucura un copil de sarbatori- Un succes!

Actiunea, initiata de suporterii calaraseni, in pauza partidei dintre: Dunarea Calarasi- Poli Timisoara (scor final 28-25), a insemnat o proba de civilizatie. Actiunea “Bucura un copil de Sarbatori” s-a dovedit un adevarat succes. Peste o mie de jucarii din plus au fost aruncate de spectatori in terenul de joc al Sali Polivalente, in pauza jocului. Darurile astfel rezultate vor ajunge la copiii fara posibilitati materiale din municipiul Calarasi, cu sprijinul clubului.
Partida disputata in cocheta Sala Polivalenta din Calarasi, urmarita de 2000 de spectatori, nu a fost usoara pentru elevi lui Aihan Omer. Banatenii au inceput partida mai bine, au condus in prima parte, cei mai buni banatenii fiind pivotul Ghita Irimescu si Iulian Halca. Dar, Dunarea nu a renuntat nicio clipa la lupta si datorita formei excelente a lui Alin Sania si a lui Ghita Mateas, scorul la pauza a fost de16-14.
In a doua repriza, gazdele au intrat decisi sa castige si au reusit sa se distanteze la un moment dat la sase goluri, dar finalul a fost unul cu scantei. Timisoara a inscris la 27-25, dar reusita a fost anulata de catre brigada de arbitri( banateanul a calcat semicercul) si in  loc de 27-26, s-a facut 28-25. Banatenii au protestat vehement la adresa arbitrajului, dar au gasit in final puterea sa aplaude publicul.

Niciun comentariu: