3 ianuarie 2015

Corpuri de iluminat pentru amenajarea locuintei

Decoratiunile interioare pentru locuintele noastre, fie ca sunt apartamente sau camerele unei case cu curte, nu mai sunt demult o necunoscuta pentru noi. In aceasta categorie se inscrie mai nou si corpurile de iluminat cu cele mai noi tehnologii. Este vorba, desigur de corpurile de iluminat cu LED. De ce sunt ele cautate?

Deoarece aceste produse cu led, au cel mai redus consum de energie electrica, dar ofera in acelasi timp o lumina foarte placut. Exista doua nuante de lumina: una alba rece si una alba calda,
Designul lor este unul modern, placut ochiului si se poate incadra minunat in orice spatiu.

Este adevarat ca acum este dificil sa ti pasul cu cheltuielile curente pe care le avem fiecare dintre noi. Nu-i usor sa iti intretii familia, sa platesti facturile curente si sa mai economisesti si ceva banuti pentru a face amenajari la locuinta proprie.
Din pacate, luat cu amenajarea propriei locuinte am cam neglijat vacantele, dar odata realizate ma voi revansa cu siguranta.
In opinia mea o metoda eficienta si care ne sta la indemana este sa inlocuim, mai ales daca facem si amenajari in locuinta proprie, corpurile vechi de ilumintat. Putem achizitiona corpuri de iluminat cu Led si astfej cheltuielile noastre vor scadea semnificativ.

Din experienta mea va spun ca se consuma mult din cauza corpurilor vechi de iluminat cu becuri, care vrem nu vrem stau mai mereu aprinse. Si, daca este sezonul rece, cand se insereaza devreme, consumul creste si mai mult. Daca mai pun la socoteala televizorul, frigiderul, Pc-ul si alti consumatori electrocasnici pe care fiecare dintre noi ii avem, in locuinta si ne folosim de ele, atunci factura de curent electric este una care ne face o gaura importanta in buget.
Becurile cu Led, sunt o tehnologie noua care a patruns si pe piata romaneasca, ne ajuta sa reducem factura lunara de curent electric. Asadar, pe cat posibil ele trebuiesc folosite.
Cu siguranta ca exista pe piata si corpuri de iluminat contrafacute, care nu ne vor fi de folos daca le vom cumpara. De aceea trebuie sa fim foarte atenti de unde cumparam. Eu, personal nu va sfatuiesc sa cumparati de prin targuri, piete si nici chiar din hipermarketuri. Cel mai bine e sa le luati dintr-un magazin specializat in vanzarea de corpuri iluminat cu LED. Sunt asemenea magazine si in online-ul romanesc precum www.greentek.eu/ro. Pe acest site sau ma rog, magazin online, gasiti o gama variata de asemenea produse, toate fiind certificate.

Daca doriti sa cumparati si voi ca si mine corpuri de iluminat cu Led mai ieftine, putet vizita magazinul celor de la www.greentek.eu/ro, deoarece periodic exista promotii. Aceasta fiind cu siguranta o buna oportunitate sa ne reinnoim lucrurile de prin casa.


Ca concluzie, daca ne dorim sa punem bani deoparte sau sa ne scada factura la curent electric, o solutie, daca nu cumva cea mai buna varianta e sa folosim produse care consuma putin si sa "vanam" produse de la reducere, atunci cand avem informatia si posibilitatea, desigur.

Un comentariu:

all spunea...

da, sunt faine si au un consum mai mic, dar sunt si unele chinezarii...atentie la ce cumperi?