6 ianuarie 2015

De unde iti cumperi lanterna!

Titlul acestui articol este de fapt o intrebare: de unde iti cumperi lanterna? Am sa incerc in urmatoarele randuri sa dau un raspuns motivat...
Fie ca avem nevoie o lanterna pentru noi acasa, fie ca vem nevoie de o lanterna la jobul pe care il avem, important este sa alegem o lanterna performanta. Am vazut prin targuri si hipermarketuri multe lanterne chinezesti. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am nimic cu productia din aceasta tara, dar sunt prea multe situatii in care produsele chinezesti nu tin mai mult de-o luna, hai doua. Si, cum spunea un amic de al meu: cat dai atat face...
Chiar daca noi romanii alegem produse ieftine fara sa ne gandim la calitate, in cazul unei lanterne trebuie sa alegem produsul cel mai bun. Nu este ca un bec pe care il poti schimba dupa ce s-a ars. O lanterna daca te lasa in timpul unui eveniment poate sa te coste propria viata...Si, ma gandesc la o persoana care s-a ratacit pe munte in plina iarna si te mai lasa lanterna din rucsacul cu kitul de salvare. In cazul asta nu vei putea comunica sau semnaliza prezenta ta echipelor de salvare, care te vor cauta...
Personal, cred ca-i bine sa cumparam produse de la companiile care si-au facut un nume in acest domeniu de activitate, chiar daca pretul este cu mult mai mare decat in targ sau hipermarket.

Daca am vorbit de calitate, nu puteam sa nu adug in prim planul acestui articol magazinul online de la adresa www.e-lanterna.ro . este un site specializat pe aceasta nisa unde gasim lanterna pentru orice tip de actiune. Se pot cumpara chiar si lanterne subacvatice.

Pe site, se poate naviga foarte usor, exista o categorie noua. De fapt este vorba de noua tehnologie , cea cu led. In aceasta categorie se pot gasi lanterne foarte puternice de paza, lanterne tactice si, lanterne pentru biciclete.

In cautarile mele pe internet este singurul magazin specializat in comercializarea lanternelor care ofera garantie produselor sale de la 6 luni pentru acumulatori si pana la zece ani pentru anumite modele...in special lanternele  Armytek!


In concluzie, cand doresti sa cumperi o lanterna, poti apela fara probleme in mediul online cu incredere la www.e-lanterna.ro , datorita experientei, calitati siprofesionalismului pe care l-au demonstrat. Si, mai amintesc, desigur, raportul dintre calitate si pret pe care il ofera produselor, un lucru foarte important pentru cumparatori cu un buget lumitat.


Niciun comentariu: