1 ianuarie 2015

Revelionul de la Antena 1 a umilit ProTv-ul

Revelionul lui Dan Negru, a avut o audienta de sase ori mai mare decât programul de la  ProTV. Este cea mai mare victorie din ultimii ani pe care cei de la Antena 1 o obtine in fata rivalilor de la ProTV.
Revelionul lui Dan Negru, a avut o audienta de sase ori mai mare decât programul de la  Pro TV . Este cea mai mare victorie din ultimii ani pe care Antena 1 o obtine in fata rivalului ProTV.

Antena 1 a fost lider incontestabil de audiena, cifrele inregistrate pe targeturile national si urban fiind de sase ori mai mari decat cele ale postului Pro TV, care anul acesta a renuntat la programul special si a mizat pe filme.

La nivel national, „Revelionul starurilor“ a avut o medie de 3,2 milioane de telespectatori pe minut, avand o cota de 31,4%, asta inseamna ca o treime dintre romani care aveau televizoarele deschise se uitau la Revelionul lui Dan Negru

Pe locul doi, in preferintele telespectatorilor, s-a situat Kanal D cu emisiunea de divertisment „WOWBiz“ . Aceasta fiind privita de 817.000 de romani pe minut, iar podiumul a fost completat de TVR 1, cu 741.000 de telespectatori, potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro. Comedia romaneasca difuzata de ProTv.  -America, venim - urmate de concerte vechi, au adus postului din Pache Protopopescu o medie de doar 550.000 de telespectatori, plasându-l abia pe locul patru.

În minutul de aur, înregistrat la 23:08, peste 4.500.000 de români urmăreau Antena 1, care obţinea astfel 24,6 puncte de rating şi 42,1 procente din cota de piaţă.

Citeste mai mult: adev.ro/nhi2i0

In minutul de aur, de la 23:08, peste 4.500.000 de romani urmareau Antena 1, care a obtinut astfel 24,6 puncte de rating si 42,1% procent din cota de piata. Aproape jumatatea din cei care aveau televizoarele deschise, la momentul respectiv, erau pe Antena1.
emisiunea „WOWBiz“ fiind privită de 817.000 de români pe minut, iar podiumul a fost completat de TVR 1, cu 741.000 de telespectatori, potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro

Citeste mai mult: adev.ro/nhi2i0
emisiunea „WOWBiz“ fiind privită de 817.000 de români pe minut, iar podiumul a fost completat de TVR 1, cu 741.000 de telespectatori, potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro

Citeste mai mult: adev.ro/nhi2i0

4 comentarii:

Vulpita Calatoare spunea...

Pentru mine, o surpriza foarte placuta a fost Revelionul de la TVR.
La multi ani! Sa ai un an bun in toate!

florentin spunea...

1.Surprinzator pentru mine a fost lipsa Revelionului de la ProTV.

2.se pare ca TVR-ul are o conducere buna...

e-provincia spunea...

Ma bucur sa descopar blogul tau!
La multi ani cu sanatate si bucurii!

lichiresti spunea...

Deci, ProTv-ul a luat-o pe topogan...de asteptat acest moment dupa ce s-a aflat ca astia nu-si platesc taxele si impozitele cu anii...