21 aprilie 2015

Academia de traduceri


Vezi: traduceri autorizate,



Asadar, pentru limbi mai putin cunoscute e nevoie sa apelezi la academiadetraduceri.ro, din Bucuresti si pentru a nu cauta asa pur si simplu printr-un oras foarte mare, ii puteti gasi pe B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Sector 1, 010052 . Ca si punct de reper este in Piata Universitatii. Iar acest birou ofera traduceri in orice limba, deoarece dispune de peste 300 de traducatori autorizati. Traducatori cu care colaboreaza sunt traducatori nativi.


Parcurgand site-ul celor de la academiadetraduceri.ro, am descoperit ca ofera un raport echitabil intre calitate si pret dar si o livrare rapida, deoarece se lucreaza incontinuu.
Asadar, atunci cand avem documente de tradus intr-un timp rellativ scurt se poate apela cu incredere. Pentru cei care sunt din Bucuresti, locatia este una destul de cunoscuta, iar pentru cei care nu sunt se poate apela si online pentru detalii.

In situatuia traduceri unor documente ce contin termeni tehnici, care ar putea sa nu fie cunoscuti de toti traducatori, daca apelam la academiadetraduceri.ro, nu trebuie sa ne mai facem griji, deoarece exista traducatori cu studii in domeniul respectiv.

Un comentariu:

freshblog spunea...

ii stiu, am apelat la ei cand am adus masina din Spania si sunt OK...n-am avut nicio problema cu traducerea.