21 aprilie 2015

Academia de traduceri

Cand esti pus in situatia de a avea niste acte intr-o alta limba si ele sunt importante la noi in tara, va trebui sa apelezi pentru traducerea lor, la un birou specializat de traduceri. Lucrul acesta se intampla foarte des in cazul masinilor cumparate de afara. De aceea esti nevoit sa apelezi la traduceri autorizate, care sa faca o traducere a actelor si mai apoi sa poata fi legalizate. Sunt multe astfel de birouri raspandite in toate orasele, iar preturile difera de la caz la caz. In marea lor majoritate ofera traduceri in cele mai circulate limbi, neavand angajati sau colaboratori-traducatori cu care sa poata acoperi o paleta mai mare de limbi straine.Asadar, pentru limbi mai putin cunoscute e nevoie sa apelezi la academiadetraduceri.ro, din Bucuresti si pentru a nu cauta asa pur si simplu printr-un oras foarte mare, ii puteti gasi pe B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Sector 1, 010052 . Ca si punct de reper este in Piata Universitatii. Iar acest birou ofera traduceri in orice limba, deoarece dispune de peste 300 de traducatori autorizati. Traducatori cu care colaboreaza sunt traducatori nativi.

In situatia in care vei beneficia de o traducere a unui traducator nativ, vei scapa de orice fel de temeri, cum ca documentele tale nu ar fi traduse corect. Riscul, in asemenea situatii nu exista. Nici o propozitie sau fraza nu va avea alte intelesuri decat acela care trebuie.

Parcurgand site-ul celor de la academiadetraduceri.ro, am descoperit ca ofera un raport echitabil intre calitate si pret dar si o livrare rapida, deoarece se lucreaza incontinuu.
Asadar, atunci cand avem documente de tradus intr-un timp rellativ scurt se poate apela cu incredere. Pentru cei care sunt din Bucuresti, locatia este una destul de cunoscuta, iar pentru cei care nu sunt se poate apela si online pentru detalii.

In situatuia traduceri unor documente ce contin termeni tehnici, care ar putea sa nu fie cunoscuti de toti traducatori, daca apelam la academiadetraduceri.ro, nu trebuie sa ne mai facem griji, deoarece exista traducatori cu studii in domeniul respectiv.

Un comentariu:

freshblog spunea...

ii stiu, am apelat la ei cand am adus masina din Spania si sunt OK...n-am avut nicio problema cu traducerea.