9 aprilie 2015

Iluminatul de la Magic Led


Azi am sa va povestesc cate ceva despre prietena mea. S-a mutat in urma cu un an intr-un apartament al unui bloc din centrul vechi al orasului, pe care l-a renovat. De ce va spun asta? Simplu! De Paste se implineste fix un an de cand s-a mutat in aceasta locuinta.  In privinta instalatiei electrice si a iluminatului, meseriasi au facut tot ceea ce le-a fost la indemana pentru a implementa solutiile cele mai bune si eficiente. Sincer, habar nu aveam de existenta corpurilor de iluminta cu tub led
Dar, sa revin, meseriasi de care va spuneam au facut tot posibilul ca factura la curentul electric consumat, sa fie una suportabila. Stim cu toti ca lumina costa destul de mult, chiar daca esti o persoana singura intr-un apartament, iarna esti dependent de lumina artificiala , la care se mai adauga si apartele elctrocasnice, ca sa nu zic de televizor, laptop, etc.

In bucatarie, fiind spatiul mai mic, meseriasi au montat o lampa cu doua becuri economice. In baie, prietena mea a considerat ca o oglinda cu spot inclus este suficienta. Spotul are doua becuri cu led, iar lumina este una destul de confortabila. Nimeresti cada de baie:). Lumina este perfecta, chiar placuta. Dar, ce este mai important de mentionat, este faptul ca desi le are de un an de zile, nu s-au ars pana acum. La mine, becurile normale nu tin mai mult de trei luni. Si culmea nu mi-a trecut prin cap sa cumpar altceva.
Asadar, prietena mea este foarte multumita de investitia facuta.


logo magicled

Durata de viata sper sa fie una lunga, deoarece m-am gandit sa schimb si eu. Vreau sa imi cumpar becuri cu led. Am gasit in online site-ul celor de la Magic Led, am vazut ca au si promotii, sper astfel sa reduc factuta la curentul electric. 

bec-led-4w-e14-alb-cald-1-600x600
Daca doriti sa economisiti curentul electric, sfatul meu este sa va inloccuiti becurile normale cu spoturi led.
In opinia mea toate produsele pe care le comercializeaza cei de la Magic Led sunt realizate in parteneriat cu profesionisti in conservarea energiei electrice. 
Produsele au certificate RoHs, TUV si CE.

La magicled, pe langa magia luminii care este ieftina, gasesti si garantia unei exploatari de durata. Si, acest lucru nu il spun numai eu, il spun specialisti din domeniu. Ca sa va convingeti puteti citi acest articol , pe care l-am gasit in media romaneasca.

Un comentariu:

azitino spunea...

Buna inventia asta cu LED!