3 aprilie 2015

Oala sub presiune

La implinirea a 12 ani reducerea este de 12 la suta. Campania se desfasoara in perioada 2-6 aprilie anul curent. Unde? In magazinul online comenzi.ro.
Unele din preparatele pe care le savuram zi de zi ne rapesc bucuria de a gati si asta datorita timpului prea mare in care se pot prepara. Acum, din fericire pentru cei/cele care doresc sa gateasca exista oalele sub presiune, care ne salveaza mult din timp. In aceste minunatii se poate prepara cu pana la 
 la 80% mai repede fara a exista  vreun risc major asociat cu acest sistem de gatire. Vasul, de fapt oala sub presiune de pe site-ul comenzi.ro se pot manevra foarte usor chiar cu o singura mana si sunt foarte sigure atunci cand le folosim.

Cat de sigura este o oala sub presiune?

O intrebare fireasca pe care orice persoana care vine in contact foarte des cu bucataria si-o poate pune.
Firmele care produc vase sub presiune au inceput sa fabrice acest produs facandu-l mult mai sigur. Acum in piata de profil suntsunt lansate doar produse sigure, multe din ele avand au un buton de reglare a timpului de fierbere. De asemenea sunt prevazute cu capace care se inchid si se deschid usor, avand siguranta dubla.

Dar, oricat de sigure ar fi, trebuie sa nu se faca greseli in exploatarea unuui vas sub presiune. Exista riscul de a provoca o mica explozie in bucatarie daca se deschide capacul fara a ne asigura ca presiunea de aer, acumulata in oala, nu a scazut ata cat trebuie.

Cu toate astea, oala sub presiune este una din ustensilele care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, deoarece prin aceasta se asigura rapiditatea pregatari preparatelor pentru o masa sanatoasa si delicioasa.

Oala sub presiune, este un obiect de uz casnic care permite o economisire in utilizarea caldurii. De asemenea, oricare ar fi mancarea gatita intr-o oala sub presiune, nu isi va pierde valoarea nutritionala, deoarece nu intra in contact cu oxigenul.

Pentru cei care au achizitionat deja un vas sub presiune aveti, la alegere, cinci retete din bucataria ardeleneasca, ca la mama acasa:)
In incheierea acestui articol va reamintesc ca doar pana pe 6 aprilie beneficiati de Reducere 12% la comenzi.ro.

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la gatit:)



2 comentarii:

freshblog spunea...

Am o asemenea oala si pot spune ca sunt multumita...

florentin spunea...

perfect:))