6 aprilie 2015

Serena Williams este fană a Simonei Halep

Serena Williams a afirmat că este o fană a Simonei Halep

Americanca Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul feminin, a declarat, joi seara, după victoria cu 6-2, 4-6, 7-5 în fața Simonei Halep, în semifinalele turneului WTA de la Miami, că este o fană a jucătoarei româncei.

Prin succesul obtinut în fața Simonei Halep, Serena Williams a ajuns la 20 de meciuri consecutive câștigate, ultimul eșec fiind chiar în fața româncei, anul trecut, în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore. Serena, are 19 titluri de Mare Șlem în palmares, si- o va detrona luni pe Halep în fruntea clasamentului Road To Singapore după victoria de la Miami.

Simona este jucătoarea cu cele mai multe meciuri câștigate în acest an, 24, având trei turnee câștigate, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells — primul său titlu Premier Mandatory.

Serena a reușit joi victoria cu numărul 701 din carieră și 101 în fața unei adversare din top 10. Totodată, Williams a ajuns la 110 săptămâni consecutive ca numărul unu mondial, seria ei fiind a patra cea mai lungă din istorie.

Serena Williams va juca în finală cu Carla Suarez Navarro (Spania), victorioasă în cealaltă semifinală cu 6-3, 6-3 în fața germancei Andrea Petkovic.

Niciun comentariu: