17 aprilie 2015

Sfaturi- tractari auto

Va salut din nou, pe toti cititori fideli de pe acest blog. Azi, doresc sa va povestesc ceva mult mai util si mai putin formal. Faptul ca ne apropiem de perioada vacantei de vara, ma duce cu gandul ca multa lume va cutreiera soselele patreiei noastre minunate in cautarea unor locuri minunate de odihna. De aceea zic ca-i bine sa aveti in agenda numarul de telefon (0762.135.800) al celor de la tractari auto Oradea. Pentru ca serviciile oferite sunt de aclitate la preturi avantajoase. Acesta, fiind primul sfat e care il dau tuturor posesorilor de autoturisme din Romania, indiferent de varsta si experienta.
Poate ca unii dintre voi stiti aceste lucruri, pe care le voi enumera in acest articol, poate alti nu si le vor fi utile. Eu sper sa nu va plictisesc..

Inainte de a pleca la drum, in vacanta este bine sa:

In primul rand, trebuie sa verificati nivelul uleiului masinii dumneavoastra, cu ajutorul jojei! Daca este sub nivel trebuie sa completati pana nivelul ajunge intre MIN si MAX, cam la jumatae. Este bine sa retineti ca nivelul trebuie  verificat constant, dupa cateva sute- maxim o mie de kilometri, pentru a sti in permanenta daca scade sub nivel. Daca veti constat o scadere continua si semnificativa ar trebui sa apelati de urgenta la un service auto. Pierderea de ulei sau consum de ulei este o problema majora. Daca veti neglija aceasta problema o sa aveti surprize neplacute si pot apare defectiuni majore la motor.

In al doilea rand, verificati presiunea din pneuri. O puteti face la un atelier de vulcanizare. Costul este foarte mic, dar importanta. Atunci cand circulati cu viteze mari sau aveti greutate in masina decat in mod normal, presiunea pneurile la standardele din fisa tehnica a masini previne uzura anvelopelor si, de asemenea reducerea consumului de carburant.

In al treilea rand, verificati nivelul lichidului de racire. Este vorba de nivelul antigelului din vasul de expansiune. la fel ca in cazul uleiului nivelul trebuie sa fie intre MIN si MAX.

In al patrulea rand, tineti minte ca atunci cand survine o defectiune puteti apela la o firma de tractari auto. Deci , aceasta recomandare am dat-o si la inceputul articolului. Este bine sa aveti in agenda un numar de telefon al unei firme de remorcari. Chiar daca sfaturile mele sper sa va fie de folossi sa nu aveti probleme in trafic, inevitabilul se intampla si aveti acum nr. de telefon al unei firme de tractari auto


In incheiere va mai spun ca experientele prin care am trecut eu, in cei peste zece ani de condus pe soselele patriei m-au invata ca cel mai greu este sa nu ai informatie, iar acum informatia este in mediul online, de aceea va invit sa cititi un articol interesant de pe promotor . Sigur, o sa va placa!:)

Niciun comentariu: