7 mai 2015

Cum alegem un aparat de aerosoli

In primul rand trebuie stiut faptul ca un aparat aerosoli este un dispozitiv creat special pentru a ne ajuta sa depasim perioadele mai dificile din viata noastra, cand suntem raciti, avem o bronsita sau gripa, iar respiratia are de suferit.
APARAT DE AEROSOLI CU COMPRESOR BREMED BD 5007
 Asadar un aparat de aerosoli este un real sprijin si se gaseste pe piata romaneasca de ceva vreme. sunt mai multe modele de astfel de dispozitive:
-inhalatoare presurizate cu doze masurate sau cu pulbere uscata
-nebulizatoare

Acestea au mai multe functii, dar cea mai important atunci cand doresti sa achizitionezi un astfel de dispozitiv este sa ai in vedere nevoile tale sau al acelui care il va folosi. Este foarte important ca acest dispozitiv sa se plieze pe nevoile utilizatorului.

Daca esti in situatia de a avea o infectie respiratorie sau pulmonara si nu se poate administra aerosoli naturali ( de exemplu cei de pe malul marii), atunci acest dispozitiv devine util.


De ce? Pentru ca transforma medicamentele solide in suspensii lichide sau in medii care pot fi dupa aceea inhalate mult mai usor de catre organism. De asemenea efectul de vindecare a boli este cu mult mai rapid.

Alegera unui asemenea aparat de calitate va creste eficacitatea de administrare a medicamentelor pe caile de inhalare in organism si vindecarea rapida scazand peioada de convalescenta.


Dincolo de aceste functii si accesorii necesare, dispozitivul cu aerosoli, pe care il alegeti trebuie sa fie usor de curata si de manevrat pentru a nu pierde timp folosindu-l. Desi nu ar trebui sa fie importante ca si criteriu in alegerea unui dispozitiv, totusi pretul conteaza si difera de la un producator la altul. In general este bine sa alegem un aparta de la un producator consacrat pe aceasta piata, deoarece prezinta incredere. Ideal ar fi sa cerem si sfatul unui medic, pentru o recomandare de produs, inainte de a hotari ce model vrem.

Dincolo de modul de functionare, este important sa ne asiguram ca dispozitivul pe care il cumperam are toate accesoriile necesare pentru folosirea eficienta...Un astfel de aparat trebuie sa aiba:
masca pentru adult, masca pentu copii, piesa de nas si piesa de gura.


Un articol care vine in completarea a ceea ce am spus eu il gasiti pe  www.omron-healthcare.com

PS. Produsul din imagine este un : APARAT DE AEROSOLI CU COMPRESOR BREMED BD 5007, pe care il gasiti pe site-ul: www.feo.ro

Caracteristici sale sunt:
- Design modern;
- Particule de aerosoli cu dimensiunea cuprinsa intre 0,5 si 5 µm;
- Cupa de medicamentatie cu capacitatea de 6 ml;
- Nebulizare cu compresor;
- Dimensiuni reduse.



Niciun comentariu: