21 mai 2015

Majoritati, nu doar exceptii.

Ii rog, pe toti oamenii frumosi, fericiti si multumiti de viata lor, a copiilor lor si a scolilor lor, sa nu ia personal generalizarile mele negative. Nici n-au de ce, daca sunt cu adevarat multumiti emoticon smile
Scriu despre majoritati, nu despre exceptii. O fac, uneori poate prea dur, pentru ca ma tem pentru copilul meu: ca va trebui sa functioneze alaturi de prea multi viitori adulti deformati de actuala scoala, emotional, logic si moral. 


Scriu cu tristete, speranta si un sentiment de urgenta. 
Pastrez restul meu pozitiv si luminos pentru scoala pe care mi-as dori sa fie si in Romania. In rest, n-am pretentii de psihoterapeut. Nu mi-e teama ca supar oameni. Nu am timp sa imi fie teama:)

9 comentarii:

stan spunea...

Mereu vor fi comentatori pe marginea terenului. De obicei scuipatori de seminte emoticon smile

all spunea...

A critica un sistem nu inseamna a critica captivii sistemului. Ceea ce faceti, constientizarea parintelui, este un lucru minunat. Cine vede in asta un lucru rau chiar are o problema de perceptie. Sistemul de invatamant romanesc este o cocina si daca nu facem ceva, pe copiii acestei generatii, metaforic vorbind, o sa-i manance porcii.

Anonim spunea...

oameni frumosi, fericiti, multumiti cu viata lor si a copiiilor lor? in Romania? nu exista asa o specie, parerea mea....)

Rodica Nache spunea...

Bine ca scrii! Așa știm si noi ca mai sunt si astfel de oameni, de excepție.

lichiresti spunea...

Va rog sa scrieti in continuare.Eu va citesc cu mult interes postarile dvs si ma bucur ca exista si astfel de oameni. Personal va admir pentru tot cea ce faceti.

freshblog spunea...

Foarte bine, continuati la fel!

freshblog spunea...

Foarte bine, continuati la fel!

florentin spunea...

ms!

axasport spunea...

A avea un copil implinit, inseamna implicare........d.t.p.d.v. atat di partea familiei cat si din partea dacalilor;