10 iunie 2015

Ai nevoie de seminte profesionale?

O sa raspund, atat cat ma pricep eu, la aceaste intrebari: De ce este nevoie intr-o gospodarie? Ai nevoie de seminte profesionale?
In primul rand, intr-o gospodarie este nevoie de multa munca, dar multi nu au timpul necesar, uneltele potrivite si nici nu stiu sa isi aleaga semintele cele mai bune! De aceea au nevoie sa-si achizitioneze de anumite unelte si seminte care sa ii poata fi de ajutor si sa obtina legume de calitate.  De exemplu ai nevoie de motocositoare care sa iti face munca mai usoara si mul mai simpla.

Este o unealta utila in gospodaria celor care au o gradina si nu va mai fi nevoie sa traga de coasa sau sape ore sau chiar zile intregi, va pune motocositoarea in functiune si totul va fi gata, mult mai simplu si repede.
Daca ma gandesc la gradiniarit, atunci ma gandesc si la curatenia in care trebuiesc tinute plantele cultivate. Dupa ce ai pregatit terenul, si cumparat seminte profesionale de legume. Pentru legumele din gradina e nevoie si de erbicide, pentru ca planta sa se poata dezvolta sa nu fie acoperita, sufocata de alte plante nefolositoare.
Apropo, un amic imi spunea ca otetul poate fi folosit pentru arderea buruienilor din gradina, acidul acestuia fiind deosebit de eficient. Sincer, eu nici nu am folosit si nici nu am mai auzit! Deci, nu recomand!
Bun! Ce mai gasiti pe siteul www.hortifarm.ro ? Pai, alte unelte folositoare si accesorii pentru motosape, motocultor, dar si accesorii care le poti folosi pentru irigarea culturilor. Ca tot e vremea pentru asa ceva!:)
Sa revin, vara asta va trece repede cu siguranta si zic ca-i bine pentru cei care au curte sau locuiesc la tara, si nu s-au hatarat inca cum sa o foloseasca, sa-si amenajeze o gradina cu legume! Asta, daca se pricep si au si pofta de munca, deoarece intr-o gospodarie e nevoie si de pricepere!

Gradinaritul nu este o treaba atat de usoara, cum poate parea asa la prima vedere. Pe langa priceperea de care spuneam, unelte si seminte de calitate este nevoie de munca multa si rabdare. Nu poti obtine rezultate peste noapte, dar satisfactia unor legume produse de tine este mare.

Daca sunteti pasionati de gradinarit va invit sa intrati pe site-ul hortifarm.ro. Acolo veti gasi tot ceea ce este necesar ca aceea gradina pe care o visati sa fie productiva si, retineti ca pentru comenzi ce depasesc 500 de lei, transportul este gratuit.

2 comentarii:

azitino spunea...

sa stii ca in primavara am incercat sa imi incropesc o mica gradina cu legume in curte, la tara, dar e nevoie de mult timp, altfel ti-o napadesc buruienile:)))

florentin spunea...

@ azitino: cum se zice: tot patitul e priceput:)))