29 iunie 2015

Motivul pentru care oamenii nu se schimba

Motivul cel mai important pentru care oamenii nu se schimba, nu renunta la conjuncturile care le fac rau si continua sa traiasca in compromis si suferinta, este ca s-au obisnuit cu raul, l-au acceptat ca fiind ceva "normal" in vietile lor, iar schimbarea li se pare un efort prea mare pentru care nu simt ca au destula energie.
Problema este ca odata ce te-ai obisnuit cu raul si te-ai obisnuit sa fii nefericit, vei avea tendinta sa ramai in aceeasi situatie. Iar in tot acest timp, VIATA TA trece pe langa tine. Si te vei trezi la un moment dat, poate chiar la actul final, si iti vei da seama ca nu ai trait cu adevarat, ca viata ta nu a aratat asa cum ti-ai fi dorit si ai fi meritat, insa nu mai poti sa faci nimic...

Esti constient tu oare de asta? Ca fiecare zi in care nu te simti bine este o sansa pierduta? Ca iti amani fericirea, implinirea si bucuria pentru candva in viitor cand poate va fi prea tarziu?
Nu te intrista citind aceste randuri, ci TREZESTE-TE. Mobilizeaza-te, inceteaza sa mai faci compromisuri, sa renunti la tine si la ceea ce te bucura si schimba-ti viata ACUM.
Iesi din blazare, din nefericire, din compromisul in care traiesti. Ia-ti viata in propriile maini si fa schimbarea aceea pe care ti-o doresti atat de mult.
Nu mai astepta, pentru ca viata nu asteapta dupa nimeni.

Niciun comentariu: