17 iunie 2015

Samuraiul dac vizionar

Este samuraiul dac vizionar?
Iată ce-i spunea in ianuarie 2013 lui Crin Antonescu Cezar Avramuta:


„Cheia este să înțelegi că ”noi suntem vremelnici”, că noi suntem ”vasul care poartă apa” și nu ”apa în sine”. Apa singură este cea care potolește setea lumii, și nu vasul. Vasul este nimic, deși are rostul lui. Dumnezeu, când hotărăște că oamenii merită apă, va găsi miliarde de vase potrivite!
Revin: Crin, dacă începi să faci înțelegeri murdare de tipul ”pactului din noapte de la Cotroceni”, ”pactului cu UDMR-ul”, pactului cu cei ce vremelnic ”conduc” UE, toate în detrimentul poporului, te vei prăbuși înainte să-ți iei zborul.


Cheia este întotdeauna ”să nu cauți folosul tău” (vorba lui Pavel, în Întâetatea dragostei – Corinteni 1.13). Dacă”nu cauți folosul tău”, tu personal vei rămâne în istorie și vei avansa ”în cunoașterea de Dumnezeu”, chiar dacă nu vei mai avea un rol dominant în PNL. Dar ar fi aproape de neimaginat ca ”să te apropii de Dumnezeu” și să nu mai ai reușite ”lumești”. Cu alte cuvinte doar așa vei rămâne ”în istorie” ca un vizionar, ca cel care a adus PNL pe locul lui de drept.
Dacă însă ”vei avea interese lumești” și vei vrea ”puterea în PNL” atunci te vei frige amarnic, mai amarnic decât băse: o grămadă de ”lupi tineri” așteaptă ”să-ți ia locul”! E bine ca pe aceștia să-i crești și să-i ai aliați. Doar așa te vei bucura de o domnie lungă. Și repet, este doar pentru că Dumnezeu a hotărât eliberarea poporului Lui; vrea să îl pună unde îi este locul: în fruntea omenirii!”

2 comentarii:

lichiresti spunea...

Din pacate Crin Antonescu a ales sa se compromita definitiv si sa piarda astfel increderea si calitatea de Lider. Este in acelas timp complice al asasinilor PNL si PNTCD !

azitino spunea...

Am inceput sa blochez la greu cretinii care fac spam pentru ro.blastingnews, onlinereport si alte publicatii de 2 lei ... Oare sunt singurul care i-ar alerga cu maciuca pentru distrbuirea de mizerie online?