26 iulie 2015

Intretinerea unei masini

Stim cu toti cat de costisitoare este intretinerea unei masini. Costurile de intretinere ale unei masini sunt din ce in ce mai mari fie ca vorbim de combustibilul necesar functionari, fie ca avem in vedere anvelope de vara pentru orice masina
In ziua de azi, toate piesele sunt scumpe si ne costa o gramada de bani sa le achizitionam, asta daca ne dorim sa mergem tot timpul cu ea. Benzina sau motorina, costa si daca ai ales o masina cu capacitate cilindrica mare, consumul este pe masura. In opinia mea, fiind mult mai convenabila o masina de capacitate mica sau una pe GPL.


Pe langa combustibil ai nevoie si de anvelope, de vara si de iarna. Zilele acestea ma uitam pe net, la ofertele de anvelope de vara si anvelope de iarna. Site-ul asupra caruia am "poposit" mai mult este www.acvila-romania.ro. O sa va intrebati, de ce?

In primul rand datorita marcilor de anvelope prezente pe acest site. Marci precum Michelin, Dunlop, Continental, Goodyear, Pireli sau Debica sunt cunoscute de toti posesori de masini.
In al doilea rand gama variata de produse, adica de dimensiuni ale anvelopelor. Nu e deloc simplu sa gasesti anumite tipuri de anvelope.


A conduce propriul autoturism, este o activitate de relaxare pentru unii, iar pentru altii un mijloc de deplasare catre servici. Exisata si o anumita categorie de pasionati in ale automobilelor care sunt dispusi sa investeasca foarte multi bani in ele. Fara indoiala, ca aceasta categorie nu va ezita sa achizitioneze cele mai scumpe anvelope, de aceea pe site-ul de care v-am amintit poate satisface si gusturile acestora. Preturile fiind variate.

In opinia mea, daca locuiesti intr-un oras mare cu un trafic intens, care duce la anumite blocaje, mai ales vara, nu ar trebui folosita atat de des masina. De preferat ar fi mijloacele de transport public sau de ce nu masina. Daca locuim intr-un oras mai mic sau in mediul rural, atunci se explica folosirea unei masini, zi de zi!

Acum revenind la anvelopele pe care le-am vazut pe site, in opinia mea este mult mai usor, avand dimensiunile, sa le achizitionezi de pe net. Scutesti timp si produsele iti sunt aduse acasa de catre curier.

Despre ce trebuie sa faci, atunci cand pleci in vacanta, legat de anvelope aricolul pe care l-am citit este unul bogat in informatii.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o vara linistita si o vacanta, fara evenimente rutiere, pentru posesori de autoturisme.



Niciun comentariu: