27 iulie 2015

Turul Franței - 556.000 de euro pentru echipa lui Froome

Turului Franței, s-a încheiat ieri cu victoria, britanicului Chris Froome, dar acesta nu se bucură de un spațiu prea generos în presa germană de azi. Aprecierile legate de acest subiect fiind legate de cele 4 victorii de etapa ale compatriotului Andre Greipel si de îndoielile legate de succesul final al lui Chris Froome.
 Turul Franței — 556.000 de euro pentru echipa lui Chris Froome

"Nu avem ce să apreciem la Christopher Froome sau să glorificăm triumful lui în Turul Franței, doar că merită respectul. Pentru că este scandalos ceea ce a suportat zilele trecute", scrie in ziarul de sport "Kicker", care, acorda, însă,  jumatate din spatiul articolului îndoielilor cu privire la corectitudinea britanicului si al zvonurilor cu privire la folosirea unor substante dopante, de-a lungul cursei.
"Sueddeutsche Zeitung" scrie despre Tur, notând: "Pentru a doua oară a câștigat Christopher Froome. Nu toți iubitorii sportului au fost încântați de acest lucru", subliniind succesele germanului Andre Greipel, care s-a impus la sprint si pe Champs Elysees.
Germania a tratat în ultimii ani cu detasare ciclismul în general si Turul Franței în mod special, din cauza scandalurilor de dopaj, televiziunea reluând abia acum transmisiile din Marea Bucla, dupa mai multi ani de absenta.
sursa: agerpres

Niciun comentariu: