8 octombrie 2015

Mama ta pupa locul si durerea trecea.

In copilarie cand te loveai, mama ta pupa locul si durerea trecea. Aveai incredere in cuvintele ei si astfel te faceai bine imediat. Crezi ca mama ta facea vreo magie? Nu, ea doar iti inducea ideea ca un gest de afectiune din partea ei poate sa te vindece, iar tu crezand in ea, nu mai simteai durerea. Aceasta este puterea mintii asupra corpului tau.

Cu siguranta, ai citit despre medicamentele placebo - adica pastile care nu contin nicio substanta activa, insa care daca le sunt date oamenilor si li se spune ca ii vor vindeca, ele chiar isi fac efectul. Aceasta este puterea mintii asupra corpului tau.

Pe de alta parte, poate ai observat ca atunci cand esti stresat, obosit, suparat, furios, trist, ingrijorat, deprimat, etc., ai tendinta sa te imbolnavesti. Iti scade imunitatea si apar tot felul de boli in corpul tau. Aceasta este puterea mintii asupra corpului tau.

Cand crezi cu adevarat ca poti si ca reusesti sa faci un lucru, profetia ta se adevereste. La fel, cand nu crezi cu poti, cand te indoiesti de tine, cand nu crezi ca ti se cuvine, s.a.m.d., viata iti arata ca ai dreptate. Aceasta este puterea mintii asupra vietii tale.

Mintea ta are capacitatea extraordinara de a face sa devina realitate orice credinta in care tu crezi cu adevarat. In aceste conditii, esti tu oare constient ce fel de realitate iti creezi cu ajutorul mintii tale?

.........

Niciun comentariu: