12 octombrie 2015

Jucarii. Amintirile din copilarie

Covor 3D Play House Pink 80 x 100 cm

Articolul de astazi este unul legat de amintirile din copilarie! Am decis sa scriu acest articol dupa ce, navigand pe internet, am descoperit site-ul iaia.ro si modul in care a evoluat jucariile  (vezi aici Iaia si Graunta )
Cand eram eu mic, adica in copilaria mea, noi baieti deseori confectionam o minge din carpa si-o alergam pe locurile virane din cartier pana se rupea. Mai aveam si noi cate-o mingie, nu zic nu, dar se spargeau foarte des, de la maragini de pe teren, cred!

Fetitele isi faceau si ele dintr-un mosor o jucarie, chipurile o papusa si se bucurau! Stiu asta, deoarece mai trageam asa cu coada ochiului, la ce faceau ele!:) Dar vedeti voi, dragii mei, jucariile au evoluat. Mi-as dori sa mai fiu copil!:) E ca si cum te-ai pregati in copilarie de vremurile cand vei avea o masina adevarata si vei circula pe sosea cu ea:)
In urma cu ceva vreme copiii erau incantati si multumiti cu „cu o papusa din paie, o mingie de carpa”, dupa aceea a fost o vreme cand: ”erau înnebuniti după roboti, navete spatiale reprezentative pentru era cosmica”
A fost si-o vreme cand cei mici erau interesati de jucăriile clasice, pana au descoperit calculatorul si respectivele jocuri, fireste. Nu stiu, daca e bine sau rau ! Ce stiu, este ca, copiii mici se bucura de o masinuta si-l poti astfel dezlipi pentru cateva ore de la jocurile de pe calculator! Sunt sigur ca se vor bucura precum parinti, care sunt foarte bucurosi, la randul lor cand isi achizitioneaza un Audi Q 7 sau BMW x6.
Daca întrebi o fetita: “Ce vrei, o papusa sau o rochita?”, vei vedea ca iti va raspunde, fara sa stea prea mult pe ganduri: “O papusa”…
Daca intrebi un baietel: “Ce vrei, o masinuta sau un robot?”, cu siguranta raspunsul va fi unul rapid si sigur: o masinuta!
Oferta de azi, din magazinele online este una destul de generoasa si la preturi, in opinia mea, destul de accesibile. O masinuta poate fi un dar deosebit pentru un copil, dar si o jucarie din lemn este potrivita si poate fi atractiva pentru o fetita sau baietel !!


Acum, cand tehnica si ma refer desigur la internet, iti da posibilitatea de a alege din confortul casei tale printr-un simplu click, este cam greu de ales! De aceea zic eu ca ofertele sunt cele care incep sa faca diferenta si ma refer la transportul, indiferent de produsul ales. Livrarea sa se faca in maxim 1-2 zile (lucratoare), de la data primirii comenzii. De asemenea si-o reducere de la o anumita suma, ar fi binevenita si atractiva, ca cele de pe site-ul iaia.ro
Asadar, cum spuneam si pe la inceputul articolului: “jucariile au evoluat”, dar si modul de achizitionare si de livrare al lor, trebuie sa tina pasul cu evolutia …Iar aparitia in online a acestor magazine este din ce in ce mai mare !!
Sincer, in copilaria mea nici nu visam la asa ceva, cu toate ca imaginatie bogata aveam:)

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti zile profitabile ca sa puteti darui copiilor vostri jucarii minunate!


Niciun comentariu: