29 decembrie 2015

Florin Răduță- XFactor 2015



Florin Răduță, este castigatorul din acest an , al concursului  XFactor. Bravo lui! Anul trecut, luase preselectiile la Vocea României, dupa ce a mai incercat inca de doua ori, la XFactor, a treia oara, la auditiile pe nevazute, a intors toate cele patru scaune.

Florin Raduta, un ospatar din Targoviste, este cel care a luptat pana in ultima secunda, fiind in duel cu Xenia Chitoroaga. Raduta a pus mana pe cei 100000 de euro si un contract cu o casa de productie.



"Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajung aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României", a declarat Florin Raduta printre lacrimi.

3 comentarii:

lichiresti spunea...

Porcarii de marketing media; dar ma mir ca a putut participa la show ul concurent, auzisem ca semneaza contracte dure si ca nu pot face asta

axasport spunea...

Mie mi-a placut baiatul emoticon smile Iar ei s-au referit acolo ca nu are o scoala de muzica, precum ceilalti participanti.

florentin spunea...

@axasport:
Păi și mie mi-a plăcut, dar nu asta e ideea. El a încercat 3 ani consecutiv să intre la Vocea României, apoi a fost ajutat, învățat, a făcut canto, solfegii, tehnici de respirație etc. Chiar dacă nu are școală de muzică, 2-3 luni tot a studiat intens, deci nu e chiar atât de novice și pur.