26 decembrie 2015

Nuntius- SIRIX WEBTRADER

                                        Nuntius- SIRIX WEBTRADER



La Nuntius totul este intr-o continua miscare. In ziua de azi, cu fluctuatii ale pietei financiare, clienti au nevoie de o platforma de ultima generatie pentru tranzactionare.  Sirix Web Trader este o platforma de ultima generatie conceputa special  pentru a veni in intampinarea acestor nevoi, dispunand de cele mai inalte standarde de tehnologice din domeniu.

Daca pentru dumneavoastra investitiile sunt parte a vietii de zi cu zi, daca sunteti pasionat de noile oportunitati investitionale inteligente, aveti intuitia dezvoltata, sunteti pasionat de rezultatele previziunilor si va place sa navigati prin mediul economic online, paginile site-ului: www.nuntius.ro sunt cele mai potrivite.

Revenind la Sirix WebTrader , cuburile de tranzactionare sunt create special in vedrea  accelerarii procesului de tranzactionare. Ele pot fi configurate astfel incat sa permita includerea unor instrumente si dimensiuni ale loturilor pe care doriti sa le vedeti.



Tranzactionarea sociala, a fost creata pentru a da posibilitatea traderului online sa urmareasca tranzactiile facute de alti participanti din piata. In timp real, traderul poate face analize, poate copia strategii de succes ale celor mai experimentati traderi.  Fluxul tranzactiilor pe care il poate vizualiza, un trader, contine ultimele 100 de ordine plasate in direct de membrii acestei comunitati.

Analiza si graficele in direct, permit accesul la toate analizele si statisticile unei anumite pozitii ale traderilor din comunitate. Functia ofera un rezumat al tranzactionării pentru un anumit interval de timp.

Un alt instrument utilizat frecvent de traderi experimentati sau incepatori sunt tendintele si trend-urile. Cu ajutorul acestui instrument se obtin informatii despre tendintele actuale ale pietei, perechi principale de devize, usurand decizia pe care o vor lua traderi.

Folosind Sirix Web Trader, aveti urmatoarele beneficii:

-un mediu de tranzactionare sugestiv;
-posibilitatea in timp real de a face analize si copii dupa strategiile de succes ale altor traderi din piata;
-comenzii rapide printr-un simplu click;
-diagrame si grafice usor de inteles;

Din blogosfera romaneasca va doresc ca in anul ce vine s-aveti parte de cele mai profitabile tranzactii:) si daca prin intermediul articolului de azi, ati descoperit oportunitati noi folosind site-ul nuntius.ro, poate un mic comentariu de multumire n-ar strica!!;)







Niciun comentariu: