8 decembrie 2015

Salile de fitness sunt aglomerate

Am scris pe acest blog, un aricol stufos despre: „Parti componente ale bicicletei” , asta deoarece a venit sezonul in care pedalatul pe sosea, isi intra intr-o binemeritata vacanta. Cel putin asa se intampla la mine, iubitor si practicant al sportului cu pedale, adica ciclismul!:) Daca bicla, cea de sosea, intra la hibernare in magazie si adidasi speciali ii agat in cui, asta nu inseamna ca si eu intru in hibernare sau ma rog, vacanta. Pai, nu-s destule sali de fitness in oras, dotate cu cate o bicicleta eliptica. Timp sa am, pentru a merge la una din aceste sali ale orasului, dotate cu astfel de minunatii, care inlocuiesc pedalatul pe sosea, pentru mine desigur:)


sursa foto: SportAddict
Pornind de la un fapt stiut ca toti cei care au legatura cu miscarea sportiva si, anume ca, daca un sportiv, nu se antreneaza constant, masa lui musculara se va atrofia in timp, pe timpul iernii, pentru mine care iubesc, am mai spus ciclismul, bicicleta eliptica de fitness reprezinta varianta cea mai viabila si comoda in acelasi timp.

Acum, sa va mai spun, ca saptamna trecuta, mai exact sambata dimineata, am mers la o sala pentru a-mi face abonament pe trei luni. M-am trezit eu dimineata si am luat-o la pas, la sala, in adidasi, desigur!!…acolo, surpriza, aglomeratie!

Waw!!!! S-a apucat lumea sa faca miscare! S-a inteles ca miscarea inseamna practic sanatate, indiferent de modalitatea pe care o alegem fiecare dintre noi…important este sa facem miscare.

Acum, constat, cu ochii mei, ca multi oamenii aleg salile de fitness, devenind un sport deja, fie ca sunt exercitii pentru mentinerea formei fizice ( cum e cazul meu), fie ca sunt exercitii pentru slabire, folosind o bicicleta eliptica, cum am vazut, sambata dimineata, la sala…

Nu degeaba medicii recomanda frecvent sa facem miscare, cel putin 30 de minute pe zi…uite frate ca a prins chestia asta si chiar ma bucur sa constat ca salile sunt mai animate…mai populate…

Sala, la care mi-am facut abonament este dotata ultimul racnet ca sa zic asa, fiind un spatiu prietenos. Pe langa celebrele: biciclete fitness , mai sunt si benzi de alergat, banci pentru abdomene, tower revolutionar, aparate de exercitii pentru abdomene si multe alte chestii utile…pentru mentinerea formei fizice.

Pe langa aceste aspecte de sanatate, conditie fizica, mai este unul deloc de neglijat. Sala de fitness poate fi si un loc de socializare si de relaxare, ca si asa timpul se scurge mult prea repede.

In alta ordine de idei, va mai spun ca adidasi au fost un produs foarte bine vandut de BLACK-FRIDAY. Sincer n-as putea sa va spun exact cauza. Banuiesc ca reducerile masive au fost unul din motive.

Din blogosfera romaneasca va doresc o iarna plina de miscare… la sala, daca nu aveti curajul la o alergare usoara, in mijlocul naturii:)

PS. Avantajele achizitiilor de produse de pe www.sportaddict.ro, consta in faptul ca se pot alege produsele dupa branduri, iar saptamanal clientii benficiaza de promotii. 


Un comentariu:

azitino spunea...

asta am constata si eu...era aglomeratie la Izocon...la sala...