16 ianuarie 2016

Importanta nutrientilor in lupta cu diabetul. Glicemie

Importanta nutrientilor in lupta cu diabetul. Glicemie.


Favio este un produs special creat in sprijinul persoanelor cu diabet de tip 2. Acesta vine si completeaza necesarul de nutrienti de care o persoana diabetica are nevoie.

Multivitamine pentru reglarea glicemiei, ori mai fi, dar Favio, reduce considerabil senzatia de oboseala, pastreaza sanatatea ochilor, ajuta la reglarea glucozei in sange.
Pentru o valore normala a glicemiei, ar trebui ca aceasta sa fie cuprinsa intre 70 si 120 mg de glucoza la o suta ml de sange.


Persoanele ce au fost diagnosticate cu diabet, nu au un aport suficient de micronutrienti. Cercetatori, spun ca studiile realizate arata ca persoanele cu diabet de tip 2 au lipsa in jur de 22 de nutrienți evaluati. De aceea, cel mai bun supliment trebuie sa contina si sa ofere nutrienții care sa suplineasca lipsurile nutritive ale persoanelor cu diabet, mai ales cele cu diabet de tip 2, sa aiba un aport sporit de nutrienti pentru a imbunatati strea de sanatate a bolnavilor de diabet.

Favio, multivitamine pentru reglarea glicemiei, trebuie combinata cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice. Suplimentele alimentare au un rol important in viata unor persoane diagnosticate cu diabet de tip 1 si 2.
Persoanele diabetice al carui nivel al glicemiei nu se inscrie in valorile normale, au nevoie de anumiti nutrienti.. Studiile, din ultima perioada, arata ca o suplimentare a nutrientilor cheie pot duce la o imbunatatire a controlul glicemiei si, au rol in prevenirea sau reduce dezvoltari unor complicati aferente diabetului.

In plus, este dovedit ca prin administrarea de multivitamine si a unui supliment de minerale, se imbunatateste imunitatea si se reduce infectiile in cazul peroanelor cu diabet.

Cu toate ca de foarte multi ani, se fac teste ale GLICEMIEI, doar in ultima perioada s-a ajuns la concluzia ca: "secretia endocrina pancreatica urmareste un anumit ritm zilnic."


Aceste chestiuni pe care le-am insirat in articolul de azi, sunt lucruri pe care le-am aflat accesand site-ul favio.ro, dar despre importanta nutrientilor in lupta cu diabetul, aveti un topic mai documentat,

Favio, pe langa faptul ca este un aport de multivitamine ce contribuie la reglarea glicemieie este si-o sursa de informare. Aruncati un ochi pe site-ul www.favio.ro si-o sa va convingeti.

Niciun comentariu: