14 ianuarie 2016

Lansarea unei carti de parenting vine cu surprize si pentru copii la Constanta

Ioana Chicet-Macoveiciuc alias Printesa Urbana, printre cele mai cunoscute mamici-blogger din Romania, urmarita in mediul online de zeci de mii de fani datorita abordarii inedite a subiectelor de parenting, lanseaza sambata, 16 ianuarie 2016, incepand cu ora 10.30, la Muzeul de Arta Constanta, o carte de parenting ce cuprinde povesti pline de umor si informatii utile pentru parinti.
Iar pentru ca parintii sa se poata bucura de lansare si de speakeri, invitatia la eveniment se adreseaza si copiilor, care vor avea parte de momente de distractie in limba engleza cu cei de la Helen Doron English, ce vor veni cu un arsenal de activitati pentru copii. Episoade educative, jucarii si materiale educationale unice, dar si tehnologia realitatii augmentate, toate vor fi aduse special pentru copii in cadrul activitatilor interactive desfasurate de catre profesorii specializati in predarea limbii engleze ca limba materna de la Helen Doron English.

“Este o traditie pentru Centrul International Helen Doron English sa sustina evenimente de parenting dedicate tinerilor parinti, si nu numai. Mamici, tatici, bunici, cu totii sunt invitati sa petreaca momente interesante la acest eveniment dedicat lor, celor care cauta in permanenta sa-si dezvolte abilitatile de parenting, pentru a le oferi copiilor cel mai bun start in viata. Prezenta profesorilor specializati la eveniment le asigura parintilor momente de distractie pentru copiii lor si de ce nu, scurte lectii dinamice de limba engleza, de la care copiii vor pleca cu informatii bogate. Specificul metodei este ca atunci cand un copil participa la lectiile de limba engleza cu Helen Doron English invata la fel ca limba materna, prin jocuri si activitati, si incepe sa spuna primele cuvinte in engleza inca de la primele lectii. Ii invitam pe parinti si pe copiii sa cunoasca distractia in engleza, marca Helen Doron English in cadrul evenimentului organizat de catre una dintre cele mai indragite mame-blogger din Romania”, declara specialistul in educatie stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.



Germania îşi apară femeile de agresiuni sexuale c-o aplicaţie de mobil emoticon tongue emoticon grin
Supercalifragilisticexpialidocious!!!
Sună a parodie, a farsă de prost gust!!! De parcă imigranţii ar fi nişte bieţi oligofreni, care nu ştiu că-n Europa obiceiurile diferă de ale lor...
Dar, la urma urmelor, ce-mi pasă mie? Nu conduc eu lumea, n-o pot opri în loc, nu pot propti eu ce se duce de râpă, aşa cum nu pot opri calamităţile naturale.
Să ne întoarcem aşadar la ale noastre. Mai bine spunem bancuri.
De exemplu:
"De la exodul musulmanilor în Europa, numai lucruri bune s-au abătut asupra României:
1. Europenii nu se mai plâng de români;
2. Ţiganii cu cetăţenie română sunt confundati cu musulmanii în toată Europa;
3. Ungurii au văzut, în sfârşit, unde e graniţa cu România."

Niciun comentariu: