7 martie 2016

Martisoare si flori pentru doamnele din azil

Martisoare si flori pentru doamnele din azilul de batrani de la Poarta Alba


Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Fundatia “Solidaritatea Culturala pentru Romania - ARS XXI”, membrele de la Marea Loja Feminina a Romaniei si Asociatia “Femeia Schimba Lumea” organizeaza evenimentul cultural-artistic “Cant pentru tine!”, in data de luni, 7 martie 2016, incepand cu ora 13.30, la C.I.A. Poarta Alba (azilul de batrani).
In cadrul evenimentului, reprezentantii celor trei organizatii vor oferi doamnelor traditionalul Martisor, flori si cadouri. In acelasi timp, va avea un spectacol inedit, care va fi sustinut de micii muzicieni din clasa a II-a B de la Colegiului Naţional de Arta – Regina Maria din Constanta. 
Invitatul de onoare al evenimentului este doamna Anca Nicolescu, Marea Doamna a Masoneriei Feminine din Romania, Vicepresedintele Fundatiei SCR ARS XXI, care si-a dedicat intreaga viata in slujba oamenilor iubind cultura, artele, promovand elitele, tinerii si copiii talentati. Este formatoare a elitei feminine, sustinatoare a unei societati juste morale, toleranta si multiculturala, care nu i-a uitat niciodata pe cei aflati in nevoi.
“Femeia de astazi, veriga importanta a societatii moderna, trebuie sa fie puternica, hotarata, independenta, in stare sa se descurce singura, sigura pe ea, dar in acelasi timp sensibila si sa nu-si piarda din feminitate. Femeia din societatea moderna a evoluat atat de mult incat poate sa se implice si chiar sa conduca mai multe domenii de activitate ale societatii. Prezenta femeii este foarte necesara atat in mediul politic si social, cat si in domeniul cultural, in arta si educatie. Pentru ca luna martie este a Femeii - fie ca este vorba de mame sau bunici, venim sa aducem putina bucurie sufletelor lipsite de mangaiere. Poate nu e mult, insa pentru aceste doamne orice mangaiere este extrem de importanta”, declara Anca Nicolescu.
Fundatia Solidaritatea Culturala Romana Ars XXI a organizat, in decursul timpului, mai multe actiuni caritabile in Bucuresti si in alte orase din Romania. Fundatia si-a propus, in cadrul acestor evenimente cultural-artistice, sa-i aduca intr-un singur loc pe toti cei care vor sa-si exprime solidaritatea fata de o multitudine de fenomene sociale actuale. Dintre acestea, multe evenimente au fost dedicate copiilor orfani şi varstnicilor instituţionalizaţi, copiilor victime ale inundatiilor, copiilor supradotati din scolile de muzica, care proveneau din familii cu situatie materiala precara, dar si victimelor din Clubul Colectiv.

sursa:comunicat de presa

BOLCHES MARIANA - TEL 0744684890                                                                                                           
ANCA NICOLESCU - TEL   0744129047    

Un comentariu:

Anonim spunea...

La mulți ani cu sănătate pentru mama ta dar si tie la fel !