30 mai 2016

Limba engleza pentru copii

Comunicat de presa - Peste 200 de copii au absolvit cu succes un program international de limba engleza

Peste 200 de absolventi, cu varste intre 4 si 16 ani, ai cursurilor de limba engleza ca limba materna, care fac parte dintr-un proiect international mai amplu initiat de Centrul International “Helen Doron English”, vor fi felicitati si premiati in cadrul unui eveniment cultural, care va avea loc sambata, 11 iunie 2016, incepand cu ora 11.00, in Maritimo Shopping Center din Constanta.

O parte dintre absolventii programului international se pregatesc pentru sustinerea de testari internationale de limba engleze, iar 80 dintre acestia au sustinut deja cu succes examinarea Cambridge, care le ofera, in viitorul apropiat, oportunitati nelimitate atat din punct de vedere personal, cat mai ales din punct de vedere profesional. 

Un nou program international de limba engleza are loc vara aceasta
Centrul International Helen Doron deruleaza un alt inedit program dedicat celor mici, care ii ajuta pe acestia sa invete limba engleza prin ... distractie. “Programele educationale pe care le oferim copiilor, ii invata mai mult decat limba engleza, ii invata sa gandeasca direct in aceasta limba. Este important ca un copil sa aiba un suport si in afara salii de clasa pentru a-si exersa limba engleza, tocmai de aceea am dezvoltat un program educational special pentru vacanta de vara, unde copiii isi pot dezvolta abilitatea de a cunoaste limba engleza intr-un mod inedit: prin distractie. Scoala de vara este bazata pe conceptul de invatare distractiva, la fel ca la toate cursurile Helen Doron English, insa vara mediul este mai relaxat si distractia copiilor este prioritara, deoarece un copil relaxat poate fi un copil mult mai atent, care asimileaza mai rapid informatiile”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului International Helen Doron English.
In opinia specialistului, beneficiul major al scolii de vara este faptul ca se vorbeste numai in limba engleza, ceea ce sprijina invatarea accelerata. Practic, copiii se distreaza in limba engleza, alaturi de profesorii special pregatiti cu un arsenal de activitati, jocuri, cantece si cunostinte noi, dar si alaturi de elevii sau studentii voluntari ai scolii de vara. “Voluntariatul este un program integrat in scoala de vara, si le ofera elevilor si studentilor ocazia de a invata practic felul in care se lucreaza cu copiii, cum se preda limba engleza cu o metoda pedagogica avansata si le ofera o experienta unica de vara. Programul de vara se va desfasura pe toata perioada verii, iar la finalul lunii august, suntem pregatiti pentru aventura cu tabara in limba engleza, care va avea loc in Berca, judetul Buzau. Am organizat aceasta tabara pentru al doilea an consecutive, la cererea copiilor si a parintilor, si putem garanta multe surprize si distractie pe cinste intr-un peisaj de munte fascinant. Profesorii, care ii vor insoti pe copii, vor asigura un mediu de vorbire exclusiv in limba engleza si vor integra elemente ale metodei Helen Doron English in cadrul activitatilor din tabara. Deci, dupa cum puteti vedea, ne asteapta o vara plina, energica si mai ales, cu copii dornici sa afle ce inseamna invatarea distractiva”, conchide specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului International Helen Doron English.
Numarul de locuri pentru programul international de vara este limitat, iar pentru a rezerva un loc la Summer School 2016, cei interesati pot suna la numarul de telefon 0723949393. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.HelenDoron.ro.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.

Niciun comentariu: