27 mai 2016

Un meci de tenis cu V. Hanescu

Un meci cu Victor hanescu? Cadouri personalizate!

Ce-ati zice daca ati avea posibilitatea de a juca un meci cu Hanescu. Care Hanescu? Tenismenul Victor Hanescu! Cadou Meci cu Victor Hanescu, este posibil datorita celor de la complice.ro. Un site despre care unii ati auzit, altii nu si aflati acum citind postarea aceasta.
Da , dragi mei cititori aveti posibilitatea sa faceti cadou persoanelor dragi voua cadouri personalizate. Un meci cu Hanescu sau un zbor deasupra Bucurestiului cu un helicopter Robinson 44, pot fi amintiri placute la implinirea unei varste frumoase.


Daca cineva drag voua este un fan al tenisului, cred ca Victor Hanescu este un partener potrivit. Un nume cunoscut in lumea tenisului care s-a afirmat in competitiile internationale. Un nume ale carui performante sunt cunoscute de iubitorii acestei discipline sportive. Meciul cu V. Hanescu poate dura 2 ore, daca il va tine conditia fizica pe sarbatorit.

Victor Hanescu, are trecute in CV-ul sau de sportiv, turneele din Slovacia si Rolland Garos. De asemenea a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, din anul 2008. Este primul tenismen roman care s-a calificat in al doilea tur la un turneu olimpic.
Dupa un asemenea meci, in care persoana invitata va fi destul de solicitata, va avea nevoie de relaxare, de aceea pachetul personalizat al cadoului cuprinde un rasfat. Centrul Shakti, e locul in care se va simti bine si relaxat, datorita unui concept ce isi are originea in filosofia hindusa.


Avantajele complice.ro

Aveti la dispozitie mai multe modalitati de plata:

-plata cu cardul online
-plata ramburs, prin curier
-plata prin transfer bancar


Un alt avantaj este si acela ca se pot face comenzi online direct de pe site...procedurile fiind cele obisnuite. Cont, cos de cumparaturi, confirmare si livrare prin curier.

Personal, as fi foarte incantat daca cineva mi-ar oferi aceasta sansa. Sa pot sa schimb macar cateva mingii cu un tenismen cunoscut. Cu toate ca nu-s un fan al tenisului, nu as sta pe ganduri.
Voi, ati ezita? Nu prea as crede! :)

Vino in lumea cadourilor personalizate Complice.ro si surpriza facuta va fi una de neuitat.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de surprize placute!

Niciun comentariu: