26 iunie 2016

Centrala termica cu condensare

centrala termica cu condensare
Centrala termica cu condensare

E o vara frumoasa! Cel putin pana acum asa a fost aici, in Lunca Dunarii, unde locuiesc eu!:) Cu toate ca vremea este prietenoasa nu pot sa nu ma gandesc ca vine iarna si dupa cum au anuntat meteorologii, va fi o iarna dificila. De aceea cand am gasit un anunt referitor la centrale termice pe gaz ieftine, am inceput sa caut, din curiozitate, in online centrale termice pe gaz. Si, uitati ce am gasit, un  magazin online cu centrale in condensare.
 

Acum, acest articol este pentru aceia dintre voi care isi doresc o sursa de incalzire pe care sa o gestioneze singuri. E mai ieftin, mai usor si mai comod! OK! In stanga paginii, pe care v-am recomandat-o la inceput, gasiti blogroll-ul cu categorii…de acolo printr-un simplu click puteti face o analiza a ofertelor de centrale termice pe gaz, centrale pe lemn, centrale termice pe peleti, termostate si alte accesorii…

Acum sa revin un pic si la stirea despre iarna grea care se zice ca va veni. Pai, daca se confirma, cred ca vor fi probleme si cu distributia energiei electrice si cel mai potivit ar fi, daca avem o centrala, sa dispunem si de un UPS centrale termice si termostat pentru centrale termice in condensatie
Ce sunt aceste UPS-uri pentru centrale termice, o sa va intrebati, in mod normal ?!?. Caci de termostat sunt sigur ca stiti! Pai, sa spun pe intelesul tuturor, este o baterie de rezerva, UPS-ul fiind un dispozitiv electric care ne asigura necesarul de curent electric pe perioada cand reteaua e cazuta. Si, iarna se intampla mai des, din cauza vantului! Aceste UPS-uri pentru centrale in condensare sunt diferite de sistemele de alimentare auxiliare sau de celebrele generatoare de rezerva. Ele ofera instantaneu protectie impotriva caderilor de curent, prin furnizarea de energie electrica care este stocata in bateriile sale. Un UPS pentru o centrala termica cu condensare devine asadar un produs indispensabil, mai ales acolo unde caderile de curent sunt dese. Motivul fiind unul foarte simplu, ups centrale termice are rol de protectie, dar si de reglare, iar in conditiile in care exista supraconsum ups centrala termica furnizeaza energia necesara pe care a inmagazinat-o.


Asadar, acum avand aceste informatii, stiti ce va trebuie ca sa nu aveti probleme la iarna. Pentru o centrala in condensatie, vizitati magazinul Berluni.

Sfatul meu atunci cand cumparati este sa aruncati un ochi si pe: termeni si conditii magazin online. Nu de alta, dar e bine sa stiti ce si cum!… de asemenea, va recomand sa comparati si preturile, sa cereti informatii suplimentare si sa discutati cu specialisti ce s-ar potrivi locuintei voastre, modelul de centrale in condensare. Nu trebuie sa cumperi dupa principiul :”si vecinul are una la fel”. Asa ceva, nu merge!

Din blogosfera romaneasca, hai…s-avem o vara lunga;)


Despre centrale in condensare si factura la gaz puteti citi un articol aici


Niciun comentariu: