25 iunie 2016

Cum faci schimbul de ulei

Cum faci un schimb de ulei. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi!

Unul din cel mai des intalnit serviciu oferit intr-un service auto de top este schimbul de ulei si de filtru. De aceea multe din service-uri au implementat optimizarea acestui serviciu (schimb de ulei in service), pentru ca durata procesului sa fie una cat mai mica, iar clientii sa fie foarte multumiti. Mai mult, pasi care sunt facuti in acest proces sunt ganditi in avans.
Un service auto care a implementat optimizarea acestui proces are parte de foarte multi clienti.


Un schimb de ulei se face in functie de tipul masinii si numarul de kilometri rulati. Schimbul de ulei asigura ungerea pieselor mecanice din motorul unei masini. Capacitatea cilindrica a motorului determina cantitatea de ulei necesara masinii. Tot ceea ce trebuie sa faceti, ca si proprietar de masina este sa respectati instructiunile fabricantului,


Calitatea uleiul de motor

Un ulei de motor de calitate este acela care un numar mic de particule adiacente, deoarece acestea pot bloca o buna functionare a motorului.
Un ulei de calitate va rezista si va unge foarte bine piesele motorului.
Cand alegeti uleiul pentru masina dumneavoastra, calitatea trebuie sa fie in prim plan. Nu trebuie facut niciun fel de compromis intre calitatea uleiului de motor si pret.

Un schimb se ulei in sine necesita cateva de proceduri si dureaza putin timp intr-un service auto. Fie ca achizitionati dumneavoastra uleiul, fie ca vi-l pune la dispozitie service-ul, se recomanda schimbul de ulei in termenii stabiliti de constructor.

Avantajele unui schimb de ulei sau piesa auto in service-ul Autohut:

1. Service-ul dispune de un magazin de piese auto, bine aprovizionat;
2. Autohut este un service auto de top, situat in sectorul 3 din Bucuresti, pe B-dul N. Titulescu;
3. Pe site puteti vedea cat va costa reparatia ( schimbul unei piese sau al uleiului) precum si durata lucrari.
4. Dispune de personal calificat;

In opinia mea este un service auto la care puteti apela cu incredere!

Niciun comentariu: